Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

17 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 73

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

FlavourAFK

Cheat/Priežiūra

Recommended Posts

Jūsų slapyvardis žaidime: Flavour
Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui
Kuo šį idėja bus naudinga: Apmažins duodama spaudimą pagalboms
Detalus pasiūlymo aprašymas: Sveiki, Aš anksčiau žaisdavau šiame serveryje, todėl ir rašau šią idėja apie [Anti-Cheat] Komandą.

Globalu moderatorių viename iš SA-MP serverio. Mano darbas buvo Ten užtikrinti kuo mažesnį CHEAT'erių (Parazitu) egzistavimą.

Išėjau iš SA-MP serverio, kadangi sugedo kompiuteris ir nebegalėjau dalyvauti serveryje.

Gaila, bet nusipirkęs naują PC ir pasiprašęs atgal į komandą, buvau atmestas. priežastis: Kol tavęs nebuvo buvai pakeistas į kitą narį, tau vietos nebėra.

Ką aš tuo noriu pasakyti?

-Kadangi aš jau SA-MP nebežaidžiu tai turiu daug laiko prižiūrint kažką kitką.

Tad norėčiau pasiklausti, ar būtų galimybę gauti žaidimę privilegija su kurią galėčiau pilnai stebėti Cheat. nekalbu apie tokias komandas kaip /vanish, bet bent jau /fly.

Šiame serveryje galėčiau aktyviai stebėti žaidėjus, kalba eina ties CHEAT'erius. [Apie Minecraft/SA-MP CHEAT suprantu praktiškai viską, bet taip pat moku ir pats script'inti.:P

Taip, pilnai suprantu, kad aš ant Flavour visiškai naujas, reputacijos nėra.

Bet manau, kad su laiku viskas įmanoma.

Taip pat pilnai suprantu, kad Cheater'iams visiškai nepatiks šį idėja.

Laukiu atsakymo

• Haha 7

Dalintis šiuo pranešimu

Ačiū už savo "išskirtinę" istoriją, kurios galėjai ir nepasakoti.

Gali stebėt cheaterius ir be /fly komandos 😄

Nelabai suprantu šito posto esmės... Kokių tau komandų reikia cheaterių stebėjimui? Ir kodėl?

Dalintis šiuo pranešimu

Paprasčiausiai gali filmuoti ir kelti į forumą. kaip ir kiekvienas žaidėjas, nematau reikalo kurti dar vienos grupės.

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.