Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

26 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 73

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Winstonas

Jfoaio

Recommended Posts

ANKETA:

Tavo vardas žaidime:  R1zzBerry
Peikiamo asmens vardas žaidime:  Jfoaio
Priežastis: Free mute'as? :DDD parašė administratorius ramiau, atrašiau "durk" jeigu čia įžeidimas ar kažkas nežinau iš kokio jus menulio nusileide 😄 kitas dalykas nedeakvatus elgesys kad žaidėjam parašau "sad" manau nusileisk į žeme Jfoaio nes išskrides tai kokrečiai, btw priminsiu tik tai kad gavau mute'ą po parašymo: "sad" čj labai kažką įžeidžiau :DDD XSrAa8b.png

93sh7qI.png

wPYu236.png

Įrodymai:  

Dalintis šiuo pranešimu

Sveikas, gavai mute dėl geros priežasties, pavadinai mane gyvūnų ne pirmą kartą taip ir su kitais ir perspėdamas tu man parašei "durk", supaprastinus žodį gaunasi "atsiknisk", bet blogiau. Įrodymus jau pats atsiuntei už mane.

Redaguota nario Jfoaio_

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 34 minutes(-ių), Jfoaio_ rašė:

Sveikas, gavai mute dėl geros priežasties, pavadinai mane gyvūnų ne pirmą kartą taip ir su kitais ir perspėdamas tu man parašei "durk", supaprastinus žodį gaunasi "atsiknisk", bet blogiau. Įrodymus jau pats atsiuntei už mane.

Sveikas, nežinau dėl ko manai kad tave pavadinau bet kaip ir matosi chat'e trankiausi su visai kitu žaidėju ir jam parašiau taip kad man neprirašinėk kad tau rašiau ačiū 🙂

Dalintis šiuo pranešimu

Sveikas,

Visos tavo leksikos mum yra žinomos ir pažystamos, juo labiau mėgsti kelti konfliktus bei juos kurstyti. Į /msg parašei durk, bei kitą žaidėją išvadinai avinu. Tvarkyk savo elgesį ir pradėk gerbti administraciją, bei kitus serverio žaidėjus.
Papeikimas atmestas

TEMA RAKINAMA

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.