Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

37 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 73

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
ALIENROBOTCRAFT

free ban

Recommended Posts

Atsiblokavimo anketa:

• Jūsų slapyvardis žaidime:  ALIENROBOTCRAFT
  • Jus užblokavusio administratoriaus slapyvardis: Axion01
  • Už ką buvai užblokuotas: Priezastyje rasoma kad buvau uzblokuotas uz pvp on rese bet buvo kitaip Eteidavo kazkoks zmogus ir pradedavo mane kirsti ir as nepasiduodavau iskirsdavau ji ir atejo axion01 ir mane banino kad ji kertu nors jis ateina pas mane i namus ir mane pati kerta tai ka man nusileist ir leist save niokot kazkokiam zmogui kodel jo ne banino o mane banina nors jis ateina ir kerta mane as tik gynuosi + mano valdose.
  • Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes uz nieka uzbanino.
  • Įrodymai (Privaloma?054413114ab41c53d361847b5db2c9f7339.png

Dalintis šiuo pranešimu

:) labai patiko istorija kuria sukurei. Man Ugnius2010 parase ,jog tu ijungei pvp ir nuzudei ji. Todel atejau paziureti ir su /res info isitikinau ,kad pvp ijungtas ir dejau tau ban. https://imgur.com/a/qVi1kbO

Dar noreciau paklausti kodel ss apkarpytas? Gal cia fake ar bijai parodyti cheatus?

Redaguota nario Axion01

Dalintis šiuo pranešimu

visu pirma as sakiau kad jums iseit nes man leido padaryt off pvp ir sakiau iseikit jus neisejot sedejot ir jai tau jis uznardes ir subine laizo tai niekas nekaltas 

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 1 minute, ALIENROBOTCRAFT rašė:

ir pac ismok rasyt snargly

Prieš 1 minute, ALIENROBOTCRAFT rašė:

visu pirma as sakiau kad jums iseit nes man leido padaryt off pvp ir sakiau iseikit jus neisejot sedejot ir jai tau jis uznardes ir subine laizo tai niekas nekaltas 

Nereikia cia nesamones kalbeti, prase jis ,kad is res iseitu. Tu ji nuzudei 3 kartus ar daugiau. ! karta uz reso su itemais poto pradejai su pvp on rese zudyti, uz ka as tau ban ir daviau. As pas tave atejau /tp ir paklausiau ar nori ,kad prakickinciau ugnius2010 tu rasei ne, tavo res ir ka nori ta ir darai.

Dalintis šiuo pranešimu

Teisingas banas yra, jokių čia kitų pasakų nereikia kurti.

Įrodymai yra.

Unbano nėra.

Tema rakinama.

• Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this