Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

58 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 73

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Recommended Posts

Jūsų vardas žaidime: Harrythegreat111
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Calijero
Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Zaidziau Kazino,o jis buvo vedejas ir krc meciau 15k jam ir iskrito 2geles ir dave tik 30k,o turejo duoti dar 15k,bet ventik ignora pisdavo,bet pagalejau tu 15k o paskui as jam duodu 20k o jis net i sara neivede ir iskrito 2geles ir net negavau pinigu.
Įrodymai: https://imgur.com/a/J8CaiO9

Dalintis šiuo pranešimu

1. Tu jam davei 20k ,o ne 15k

2. Buna taip ,kad zmogus nepastebi arba per velai tu jam pinigus davei

3. Truksta irodymu ,kad buvo zole.

@Calijero

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 55 minutes(-ių), Axion01 rašė:

1. Tu jam davei 20k ,o ne 15k

2. Buna taip ,kad zmogus nepastebi arba per velai tu jam pinigus davei

3. Truksta irodymu ,kad buvo zole.

@Calijero

Man pirmiau turejo duoti 15k dar nes iskrito 2geles bet dave 30k bet ird apie tai neturiu o tai nors back money turiu gauti?

Dalintis šiuo pranešimu

jezus jezus.... Kartais gal nespėju? per tavo ss matosi, kad i sign keičiu taisyklę o tu tuo metu man parašai i msg, o aš nepamačiau... o per chat kai rašo žmonės nepamatau dažnai nes prižiuriu savo dešine chatų pusę (skelbimus ir eme + pinigu pavedimai) o kairioj yra chat kurio tikrai visada nesužiūrėsiu. Pinigus galiu gražint tik normaliai pasakyk kiek turiu duot. 

P.S Tema pavadinai "Apgavo". logiškai pamaščius nemanau ar apgaudinėčiau dėl 20k ar 30k, aplamai cm nerizikuočiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 9 minutes(-ių), Calijero rašė:

jezus jezus.... Kartais gal nespėju? per tavo ss matosi, kad i sign keičiu taisyklę o tu tuo metu man parašai i msg, o aš nepamačiau... o per chat kai rašo žmonės nepamatau dažnai nes prižiuriu savo dešine chatų pusę (skelbimus ir eme + pinigu pavedimai) o kairioj yra chat kurio tikrai visada nesužiūrėsiu. Pinigus galiu gražint tik normaliai pasakyk kiek turiu duot. 

P.S Tema pavadinai "Apgavo". logiškai pamaščius nemanau ar apgaudinėčiau dėl 20k ar 30k, aplamai cm nerizikuočiau.

Pinigus grazink atgal. Tema rakinama.

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.