Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

70 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 73

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Guest Darius

[ Atmesta ❌ ] [discord] SPEC1ALXOREdd

Recommended Posts

Guest Darius

Tavo vardas žaidime: Darius, diskorde: né à détruire#8064
Peikiamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREdd(Armandas)
Už ką peikiate šį administracijos narį: nū tai taip, situacija su Gerb. Povilu (Pofkeeee) diskutavome diskorde ,ir dėdė SPEC1ALXOREdd prisijungęs pradėjo mums trugdyti ,aš su juo pakalbėjau ir jis mane diskorde mūtino + iškickino, hmmm įdomu.
Įrodymai: Įrodymų nėrą bet Gerb. Dėdė Povilas (Pofkeee) sakė ,kad tigeris pažiūrėtų logus, nes tikrai nesitikėjau iš tokio garbingo žmogaus [Pagalba] tokių veiksmų,tad ir nefilmavau. Už nieką deafinimai ir kickinimai iš kanalo.. 

Dalintis šiuo pranešimu

Gera istorija sukurei, kazin kuris cia prisijunges, nemandagiai sneka, izeidineja ir panasiai? Kazkaip net neitikimai parasyta tavo istorija (melaginga).

@tiger jei tiki jo sukurta melaginga istorija, tai iskarto sakau dek ta ispejima, arba meskit n***y is komandos. Jau uzkniso tokie vaikai, su savo melagingom istorijom ir gera fantazija.

Redaguota nario SPEC1ALXOREdd

Dalintis šiuo pranešimu

Guest Darius
5 minutes ago, SPEC1ALXOREdd said:

Gera istorija sukurei, kazin kuris cia prisijunges, nemandagiai sneka, izeidineja ir panasiai? Kazkaip net neitikimai parasyta tavo istorija (melaginga).

@tiger jei tiki jo sukurta melaginga istorija, tai iskarto sakau dek ta ispejima, arba meskit n***y is komandos. Jau uzkniso tokie vaikai, su savo melagingom istorijom ir gera fantazija.

Oh bruh, dabar tu katik parašei kažką pats iš fantazijos, kas čia per "jei tikit tokių vaikų melagingom istorijom iškart beskit "na***y" iš komandos" ,tai čia tau taip reiškias rūpi tavo pareigos, ŠAUNU !! tai pats paaiškink situaciją ir įrodymus pateik ,o tigeris gali logus pažiūrėt,tai prašyčiau įrodymus ar priežastį bent kodėl buvau mūtinamas "Pokalbiai#2" kanale ir kickintas iš mcslime diskordo.

Dalintis šiuo pranešimu

Just now, Darius said:

Oh bruh, dabar tu katik parašei kažką pats iš fantazijos, kas čia per "jei tikit tokių vaikų melagingom istorijom iškart beskit "na***y" iš komandos" ,tai čia tau taip reiškias rūpi tavo pareigos, ŠAUNU !! tai pats paaiškink situaciją ir įrodymus pateik ,o tigeris gali logus pažiūrėt,tai prašyčiau įrodymus ar priežastį bent kodėl buvau mūtinamas "Pokalbiai#2" kanale ir kickintas iš mcslime diskordo.

Nevaidink, kad nezinai uz gavai mute ant dc o uz 20-30 min kick is discordo, nesiruosiu cia gincities.

Tema rakinu kol tigeris atsakys.

@tiger

Dalintis šiuo pranešimu

Dariau bliamba nevaidink, kad nieko nebuvo, pats buvau ten ir nervojai speciala kaip labai jau mėgsti . Atmesk tą papeikimą tigeri. 

Dalintis šiuo pranešimu

@SPEC1ALXOREdd, reikia priežastį parašyti :D, kodėl mutin'ai/kickin'ai.

Beja, @Darius ar jūs sėdėjot pokalbyje 2x ? 

Dalintis šiuo pranešimu

14 minutes ago, tiger said:

@SPEC1ALXOREdd, reikia priežastį parašyti :D, kodėl mutin'ai/kickin'ai.

Beja, @Darius ar jūs sėdėjot pokalbyje 2x ? 

Mes su pofkee sedejom Pokalbiai #2 atejes Darius negraziai kalba, nejaucia isviso pagarbos administracijai.

P.S @tiger priezasti parasiau kai iskickinau.

Redaguota nario SPEC1ALXOREdd

Dalintis šiuo pranešimu

Guest Darius
21 minutes ago, SPEC1ALXOREdd said:

Mes su pofkee sedejom Pokalbiai #2 atejes Darius negraziai kalba, nejaucia isviso pagarbos administracijai.

P.S @tiger priezasti parasiau kai iskickinau.

Hmh:Dd, interesno ,kažkokių bent menkiausių įrodymų yra ,kad "Nejaučiu pagarbos administracijai" :DDDD?

Dalintis šiuo pranešimu

1 minute ago, Darius said:

Hmh:Dd, interesno ,kažkokių bent menkiausių įrodymų yra ,kad "Nejaučiu pagarbos administracijai" :DDDD?

Nu bent man tai tikrai nejauti tai patylek ir leisk tigeriui nusprest.

Dalintis šiuo pranešimu

Guest Darius
Just now, SPEC1ALXOREdd said:

Nu bent man tai tikrai nejauti tai patylek ir leisk tigeriui nusprest.

ko piktas? say "Sraigtasparnis"

Dalintis šiuo pranešimu

Guest Darius
Just now, SPEC1ALXOREdd said:

Na stai parodei savo veida. @tiger matai, apie ka ir eina kalba.

? Nesupratau nieko? Juk leisk tigeriui nuspręst, apie ką čia kalbi ?_?

Dalintis šiuo pranešimu

Pagal logiškumą, neturiu bausti SPEC1, nes papeikimas rašytas be įrodymų. 

Jeigu norit kalbėti tyliai/ramiai. Prašome eiti į x2 kanalus.

Papeikimas atmestas

Tema rakinama.

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this