Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

81 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 97

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

lukas

Aconitin free banas

Recommended Posts

Vardas žaidime: Lukas_2003
Jus užblokavo: aconitin pagalba
Priežastis: kad įkėliau jį i foruma kad leido visiems čytinti gavau bana tipo už haxus nors pvp neinu aš išviso su šituo acc 
Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes aconitin dėjo bana kad jį į foruma ikėliau nes leido cytinti visiems o man dėjo bana tipo už čytus nors pvp net nėjau 
Įrodymai (Privaloma): per rageli esu tai ntr ss bet parašė priežastis cheat (karmaha) galit pažiurėti jeigu norit dc numeskit imesiu ss 

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 41 minutes(-ių), lukas rašė:

Vardas žaidime: Lukas_2003
Jus užblokavo: aconitin pagalba
Priežastis: kad įkėliau jį i foruma kad leido visiems čytinti gavau bana tipo už haxus nors pvp neinu aš išviso su šituo acc 
Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes aconitin dėjo bana kad jį į foruma ikėliau nes leido cytinti visiems o man dėjo bana tipo už čytus nors pvp net nėjau 
Įrodymai (Privaloma): per rageli esu tai ntr ss bet parašė priežastis cheat (karmaha) galit pažiurėti jeigu norit dc numeskit imesiu ss 

???? Sako ne hack mano tema pažiūrėk 

Dalintis šiuo pranešimu

Laukiam..

Dalintis šiuo pranešimu

Matosi juoda sirdele, tai reiskias hackas. Jis pats save pasiskunde, kad su cytais. Nuotrauka priartinta ir paprasta.

67845681-18A9-49B3-8C27-F4CDDDEC69AA.jpeg

F1079336-C83E-4C7F-B51F-E68997C4F2F3.jpeg

Dalintis šiuo pranešimu

Įrodymai yra.
Unbano nėra.

Tema rakinama.

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.