Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

41 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 97

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

svampalas

Nunešė 6m (Nelegali veikla)

Recommended Posts

Nejuokink, kur irodymai? Nieko mes nesusitarėm.. ;D pasikalbėjom ir nieko ensutarėm.. Bapkes pats zinai už ka vedei..

2020-04-09_17.00.13.png

Redaguota nario EarthIsFlat

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 3 minutes(-ių), EarthIsFlat rašė:

Nejuokink, kur irodymai? Nieko mes nesusitarėm.. ;D pasikalbėjom ir nieko ensutarėm.. Bapkes pats zinai už ka vedei..

2020-04-09_17.00.13.png

Siandien parasiau, apipisai? i foruma keliu, parasiau siandien, o tu durnelis apsimeti kokiu saibu. Vistiek atims lemus, (konfiskuos tikriausiai), tad nieko neislosei.

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 1 minute, svampalas rašė:

Siandien parasiau, apipisai? i foruma keliu, parasiau siandien, o tu durnelis apsimeti kokiu saibu. Vistiek atims lemus, (konfiskuos tikriausiai), tad nieko neislosei.

Kad seni, aš net nesuprantu :D ką aš tau duot turėjau? ;D pardavineji tuos milus, pardavinėk, bet manes nekišk.. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 5 minutes(-ių), EarthIsFlat rašė:

Kad seni, aš net nesuprantu :D ką aš tau duot turėjau? ;D pardavineji tuos milus, pardavinėk, bet manes nekišk.. ;]

aiskiai irodymuose parasyta, reikia milu 1m-2e? parasei domina :) ir paskui kituose parases esi, istrink chatus:), bet is niekur nieko as tau 6m nevesciau, + loguose ras kad nieko nedavei nieko nesikeitem, o pervedziau tau 6m tai gali nesimazint pakliuvai ;) 

Dalintis šiuo pranešimu

Abudu užbaninti + pinigus jau atėmiau (^.^). Nepaėjo paslėpti.

Tema rakinama.

• Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.