Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

15 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 97

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Kefyras

Scam.

Recommended Posts

Jūsų vardas žaidime:  Kefyras
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:  Devon
Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:  Darėm kartu resą, viską investavau iš savo pinigų, ir paskui jis mane išmetė iš reso.
Įrodymai:  Mano dėti  spawner hopper, matote viską koks žmogus deda rese, nu galite ir logus tikrinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 6 minutes(-ių), Kefyrasss rašė:

J Devon
 Darėm kartu resą, viską investavau iš savo pinigų, ir paskui jis mane išmetė iš reso.
Įrodymai:  Mano dėti  spawner hopper, matote viską koks žmogus deda rese, nu galite ir logus tikrinti.

Ok , maždaug kažkiek suprantu , tai jeigu giliau į logus pasiknistu , bet abejoju ar modelt ta darytu ,nes biški tinginukas yra ;d , tai vienintelis būdas adminai , patikrinu kas dėja blockus , matytu , kad tavo dėti blockai tai viskas suprantama , kad tu buvai pridėtas į res'ą ir galėtu pažiūrėti , kada išmestas , nu pagal mano perspektyva tau turėtu arba visa res'ą pervesti , arba spawnerius ir hopperius atiduoti , bet čia yra gamble dideli tikimybė , kad tas žaidėjas dabar skaito ta ką aš ir tu parašęs , ir jau griauna perdeda itemus , arba mėgina slėpti  viska tai čia nuo adminu laiko priklauso kaip greitai sureguos.

P;S: jeigu daugiau informacijos duotum , tai be abejoniu tau turėtu viska gražinti.

Redaguota nario LeMiniKoneko

Dalintis šiuo pranešimu

1. img%5D

2. Įrodymų nėra.

3.

Prieš 9 minutes(-ių), Kefyrasss rašė:

Įrodymai:  Mano dėti  spawner hopper,ti.

Tai tu gal padėjai, bet gal ne savo  --, o dave, kad sudėtum.

Dalintis šiuo pranešimu

Ok , suprantama , ok logai telieka vienintelis dalykas įrodymas , ir jis to nicko slaptažodį žinojo , čia daug proof kaip žinau.

Redaguota nario LeMiniKoneko

Dalintis šiuo pranešimu

+ faction imti iš jo pinigų , tai čia dar vienas loginis proofas.

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 1 minute, LeMiniKoneko rašė:

Ok , suprantama , ok logai telieka vienintelis dalykas įrodymas , ir jis to nicko slaptažodį žinojau , čia daug proof kaip žinau.

Ne. Mes log'ų nežiūrėsim.
Kodėl ? kad jūs patys tu įrodymų neturit, jeigu turėtumėte ( nors kažką ), tai padėtume. O dabar tik kalbos..

Prieš 2 minutes(-ių), Kefyrasss rašė:

seni iš mano šaibu viskas darytą.

Tai parodyk kažką ? 
Ką pirkai ? ką sudėjai ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Ok, ok turi savo minty , tai yra gerai ,  yra proof kaip iš faction ima pinigus tai yra sreenshot , dar reikia įrodymu sakiai , tai galėjo padėti jisai sudėti ane ? ok sutinku su šitu , bet dalykas toks , kad jisai žinojo passworda dar to nick Devon , dar vienas įrodymas. 

Dalintis šiuo pranešimu

Ką tik, LeMiniKoneko rašė:

Ok, ok turi savo minty , tai yra gerai ,  yra proof kaip iš faction ima pinigus tai yra sreenshot , dar reikia įrodymu sakiai , tai galėjo padėti jisai sudėti ane ? ok sutinku su šitu , bet dalykas toks , kad jisai žinojo passworda dar to nick Devon , dar vienas įrodymas. 

Vėl kalbos.... Tu "kažką" parodyk, kad galėčiau padėti.  

Dalintis šiuo pranešimu

ok , man atrodo screenshot nebėra XD , nu tai vienintelis įrodymas , kad žinojo passworda Devon , dar vakar. ;d

Dalintis šiuo pranešimu

Prieš 7 minutes(-ių), tiger rašė:

Ne. Mes log'ų nežiūrėsim.

Pala , kodėl nežiūrėsit todėl , kad įrodymu žmogus nepasidarė ? , kiek jam reikėtu , nes nežinojo , kad taip atsitiks , ateities niekas negali žinoti.

Prieš 8 minutes(-ių), tiger rašė:

Kodėl ? kad jūs patys tu įrodymų neturit, jeigu turėtumėte ( nors kažką ), tai padėtume. O dabar tik kalbos..

Pala , kodėl nežiūrėsit todėl , kad įrodymu žmogus nepasidarė ? , kiek jam reikėtu , nes nežinojo , kad taip atsitiks , ateities niekas negali žinoti.

Prieš 9 minutes(-ių), tiger rašė:

Tai parodyk kažką ? 

Yra tik logosuose kaip iš faction ima pinigus ir Devon.

Prieš 9 minutes(-ių), tiger rašė:

Ką pirkai ? ką sudėjai ir t.t.

Ką sudėjo ? nueik į resa ./res tp Zoom ir matysi , ką sudėjo  Kefyras

Ką pirko Devon ėmė pinigus ir pirko iš jo pinigu viska.

Dalintis šiuo pranešimu

https://streamable.com/lz2z0x video ;d

Nu va dar toks įrodymas , kad jisai pardavė netgi accounta , o Kefyras to nežinojo , bet jam parašė ir išsidavė , tai va įrodymas ,

+ dar password žinojo koks prieš tai buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Jeigu ten jo resas, tai viskas kas yra pridėta priklauso jam. Ir nesvarbu ar, tai iš tavo pinigų. Manau, tai tavo kaltė dėl visos šitos situacijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Įrodymų nėra.
Nusiskundimas atmestas.
Tema rakinama.

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this