Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

32 iš 418 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 97

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Arneliz

[ Atmesta ❌ ] Neteisingas mute

Recommended Posts

Tavo vardas žaidime: coca
Peikiamo asmens vardas žaidime:  YouTubeTryHardMC
Už ką peikiate šį administracijos narį: Manau, kad jis neteisingai nutildė 300IQ, nes jis savo skelbime pareklamavo savo resą. Nemanau, kad jis turėjo gauti bausmę, o jeigu ir turėjo, tai nebent tik baną už, tai kad daro kažką panašaus į "dropą". Po keletos minučių aš speceliai parašiau į skelbimą panašaus pobūdžio žinutę į kurią niekas nekreipė dėmesio.
Įrodymai: 300IQ skelbimas: https://prnt.sc/ve7suy ;  Mano skelbimas: https://prnt.sc/ve7tqn

• Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nesuprantu kas tau neaišku tavo pirmoje foto yra pateikti įrodymai už ką jis gavo mūtu cituoju jo skelbimą ,,kam reikia item visokių iš naujokų /res tp error (Aš supratau kad čia bus vykdomas dropas) ,o dėl antros foto dabar tave užmūtinu ,nes pirmai gal nemačiau ar afk buvau :) 

Dalintis šiuo pranešimu

18 minutes ago, YouTubeTryHardMC said:

Nesuprantu kas tau neaišku tavo pirmoje foto yra pateikti įrodymai už ką jis gavo mūtu cituoju jo skelbimą ,,kam reikia item visokių iš naujokų /res tp error (Aš supratau kad čia bus vykdomas dropas) ,o dėl antros foto dabar tave užmūtinu ,nes pirmai gal nemačiau ar afk buvau :) 

Jeigu pasiskaitytum taisykles. Pamatytum, kad už dropus yra skiriamas 12h mute. Arba banas.

Dalintis šiuo pranešimu

Ką tik, Coca rašė:

Jeigu pasiskaitytum taisykles. Pamatytum, kad už dropus yra skiriamas 12h mute. Arba banas.

image.png.d02cc7dd073685145177a702657a5842.png
Iki 12h tai nebūtinai reiškia, kad tiek ir gausi. O jei nori galiu ir užbaninti.

ATMESTA.

TEMA RAKINAMA.

• Patinka 1
  • Teigiamas 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu

Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this