Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 3

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Gediminas

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėGediminas

  1. ūsų vardas žaidime: Kabliataskis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Hdfs Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Paprašiau Skelbimo uz +rep Uždejau +rep nepadare skelbimo ir ignorino Įrodymai:
  2. Jūsų vardas žaidime: Kabliataskis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: modelt Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: užbanino mane (perma) del čekiu nesamoniu metimo i /ah nusipirkau unbana pajime visus mano Pinigus nors turėjau 250k.. Gal yra Šansu Kad Gražinsit Pinigus? (Kiek Mačiau Nėra Parašyta taisyklese del tokio dalyko... Įrodymai:
  3. Vardas žaidime: Kabliataskis Jus užblokavo: okdie Priežastis: Čytas Kodėl turėtum būti atblokuotas: as žaidžiau šitam serveryje ir vienas adminas darė eventa per kuri reikėjo surasti chesta kuriame yra 170k as radau ji ir man padarė patikra nors nenaudojau čytu (buvau pasijunges ) bet nenaudojau net nerode man chestu ir banino... dabar visus ištryniau čytus.
  4. Jūsų vardas žaidime: PVPBENE1 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ZombieGottPro Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Norejau Pirkt Kaktusu ferma sake ten yra 18aukstu bet buvo tik 4 ? nepirkau bet bande scamint... Įrodymai I V Chate
  5. Jūsų vardas žaidime: PVPBENE1 Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: YHoHY Ir NaParukom Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Iesko Donoro + spamina... Įrodymai
×