Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 4

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

MrShelmis

Narys
  • Pranešimai

    186
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    4

MrShelmis last won the day on Gruodis 18 2018

MrShelmis had the most liked content!

REPUTACIJA

92 Įgudęs

Apie MrShelmis

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis

Paskutiniai profilio lankytojai

1.961 profilio peržiūros
  1. Sveikas, malonu suspažint. Galbūt skalbimo mašinos reikia už 45e?
  2. Šiaip man irgi būtų įdomu pažiūrėti kokį šūdelį pats suregsčiau ;D Tikriausiai short-films ar sketchą kokį, tik kad reiktu jog kažkas pamokytu kaip naudotis vegas ar kokia kita programa.
  3. Galvojau kažkoks įdomus filmukas bus, pasirodo nesąmonė ;D Ta prsm konteksto nulis, ir backgroundo audio visiškai ne į temą.
  4. Jauti jog failų negalima išimti jeigu esi launcherį pajungęs dunduk? O jei nepajungęs buvo, bet turėjo cheatus, tai nėra elementaru kadangi draudžiama ŽAISTI SU PALENGVINANČIOM PROGRAMOM, o turėti niekas nedraudžia.
  5. Sakinys 10/10, reikėjo galvą pasukt jog suprasčiau. UŽ eventa ;/
  6. Gerą mintį šovei, man negailėtu pora eurų bankiniu pavedimu visom legendom bronzų pripirkti
  7. Kažada su modestu kalbėjom, taip pat klausiau ar parduotu fly komandą. Sakė legendą pirkt, paskui įkalbėjau lyg ir (neprisimenu) ir ar @modelt 15 lyg eurų siūliai kažkur, bet asmeniškai jei parduot, tai tikrai 15 eurų ne mažiau, ir jog kiekvieną wipe dingtu ta komanda ./fly kurie turėjo nusipirkę. 15 eurų nėra perdidelė kaina, kadangi serveris newipina didelį laiko tarpą, o per tą laiką daug ką galima nuveikti su fly.
  8. Ar aš rašinėju po mano postai pisdamas man protą? Toks vaizdas jog pas tave toks reginys:
  9. atsipisk urode, kiekvienas tavo komentaras kurstyja neapykantą. Niekas tavęs neprašė komentuoti, neatsigavai nuo grūzo jog nebe administracijoj? Kad tu girdėtum ką apie tave bazarina dauguma stumykla.
  10. Pučia burbulą iš nieko, nesusipratimas ir tiek. Žodinį ispėjimą davei ir viskas, paaiškini jog per ! galima pasisvekinti ir tiek ;)
  11. Eilinis hateris kuris "lyg ir turėjęs paną", bet pasirodė jog berniukas su pimpeliu
  12. Sveikinimai su naujaisiais, tikuos kad seksis visiems tiek moksluose tiek gyvenime, visko ko geriausio: laimės, meilės, stiprybės ir sėkmės visiems! O čia prie progos video-1545741480.mp4 video-1545741619.mp4
  13. Jeigu serverio spartos nesulėtins už. Jeigu pluginas bus įdėtas casino praras savo vertę kažkiek.
×