Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

3 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Danielius1337

Narys
  • Pranešimai

    73
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Danielius1337 last won the day on Birželis 9 2021

Danielius1337 had the most liked content!

REPUTACIJA

30 Naujokas

Apie Danielius1337

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai profilio lankytojai

766 profilio peržiūros
  1. Hello, I'm signing up for the event as well! My in-game name is Borona. Best of luck to everyone!
  2. Tai jau vėlu buvo, visi rimti vyrai miega, tai miręs serveris vakarais. todėl niekas ir neparašė nieko, taipogi prašau parodyti kur /globalinfo reglamente parašyta, kad turi kažkas įsiterpti tarp skelbimų, ačiū.
  3. Tavo vardas žaidime: BoronaPeikiamo asmens vardas žaidime: BiordenzoUž ką peikiate šį administracijos narį: Dave mute neaisku uz kaĮrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: BoronaSkundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dzygius Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesuprantu kaip/iš ko "Dzygius" galėjo nuspręst, kad aš naudoju xray, nei buvo prašyta patikros, nei buvau kažkuo nusikaltęs/sus. Tad norėčiau gauti įrodymus, kokiu pagrindu gavau baną su šia kraupia priežastimi. Data:2021-05-21 Įrodymai:
  5. :D, bus, uz ka mute in-game? Nes ten nevadinau taves debilu, forume gali mute uzdet, nes forume pavadinau debilu x)
  6. kaip ir minejau, nieko neizeidinejau, gal netaip supratai raktazodi, tad nemanau, kad esu nusipelnes mute 2 valandom.
  7. Jūsų vardas žaidime: BoronaSkundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Wireless Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Paklausiau dedes Bluetootho ar parduoda kaulus arba moliugus, piktai atsake kad neparduoda, parasiau jam raktazodi "deb*las", followed by "jk atsiprasau". Tas debilas man dave mute 2 valandom, niekaip negaliu suprasti uz ka, nei as ji kazkaip pavadinau nei ka, gal raktazodi prieme kazkaip neteisingai, bet nei as norejau ji izeisit, nei ka. Data: 2021.06.18 Įrodymai:
  8. Tu, man esi niekas, aiškiai parašyta, noriu, kad adminas įkeltų nuotrauką ar kitokį įrodymą.
  9. Jūsų vardas žaidime: BoronaSkundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Adminas kuirs unbanino Dzygiu (allegedly) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Na, siandien Dzygius prasitarė, kad jį unbanino adminas, žinoma nepasakė, kai paklausiau kas unbanino, sarkastiškai atsakė "modelt", bet tai nėra tiesa. Kodėl rašau šį skundą galėtumėte paklausti, na, tam, kad įsitikinčiau, kad ponas Dzyga, buvęs chat moderatorius ar dar viršesnes pareigas turėjęs žaidėjas, nepaprašė draugo su admin pareigomis ubaninti jo. Jei taip iš tiesų nebuvo ir ponas Dzyga iš tikrūjų bandė "erzinti" mane kaip jis teigė, my bad. Tačiau aš noriu, kad kažkuri asmenybė turinti pareigas prisgetų nuotrauką ar kitokį įrodymą, kuriame aiškiai matosi, kad Dzygius nusipirko unbaną už savo lėšas. Ačiū. Data: 2020/01/04 Įrodymai:
  10. Nekeičia fakto, kad griefinai rezidenciją.
  11. Jūsų vardas žaidime: BoronaSkundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dzygius Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Susitarėme, kad už 5 tūkstančius in-game valiutos sudėlios vandenį mano fermoje. Atėjęs, pradėjo dėlioti, bet pamačiau, kad nesigaus, kaip planavau, tad pasakiau, kad pagalbos nereikės. (žaidėjas buvo pridėtas į mano rezidenciją, kadangi turėjo sudėlioti vandenį) Tuomet Dzygius paprašė 2 tūkstančių in-game valiutos už "sugaištą laiką", mat jo laikas labai brangus ir svarbus. Aš parašiau, kad mes taip nesitarėme, pinigų neduosiu ir tada Dzygius pradėjo rapint mano rezidenciją, kas ir matoma video. Taipogi, video pradžioje, matomas chat box'as, kur buvo kalbama apie 2 tūkstančius ir apie, tai, kad nereikės jo pagalbos. Data: 01/03/2021 Įrodymai: https://www.youtube.com/watch?v=4icaViNu9n4
  12. Jūsų slapyvardis žaidime: Antanelis Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: laurynasLTU Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Taigi, pasamdžiau šį žmogų, kad statytų kaktusų fermos aukštą, pasitikėjau, nes turi HERO privilegiją, galvojau nedarys nesamoniu, nes susiprotės, kad bus pasekmės, bet klydau. Taigi, nugriovė mažą dalį fermos, sumokėjau 5,000EUR. Įrodymai:
  13. Kur pastatyti chest'ai, visur buvo hopper'iai, per centrą buvo 2 hopper'iai, kitur po vieną. Nuotraukoje kur matote juodą apdirbtą medieną ten irgi buvo hopperis.
×