Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

51 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Goccu

Administratorius
  • Pranešimai

    167
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    10

Viskas, ką paskelbėGoccu

  1. Sveikas, reklamavai kitą serverį per savo alt'ą, todėl buvai užblokuotas ip-ban'u. Užblokavimas teisingas, unban nebus. TEMA RAKINAMA!
  2. @raimis2024 Sveikas, prisijungęs prie discordo gali rasti daugiau informacijos "Atnaujinimai" skiltyje. Norint naudoti teksto spalvas, naudokite formatą - „<spalva>“. Pavyzdžiui: `<red>Raudonas tekstas, <green>žalias <b>paryškintas</b> tekstas</green>.`. Visų spalvų sąrašas ir jų atitikmenys: `&0` -> `<black>`, `&1` -> `<dark_blue>`, `&2` -> `<dark_green>`, `&3` -> `<dark_aqua>`, `&4` -> `<dark_red>`, `&5` -> `<dark_purple>`, `&6` -> `<gold>`, `&7` -> `<gray>`, `&8` -> `<dark_gray>`, `&1` -> `<blue>`, `&a` -> `<green>`, `&b` -> `<aqua>`, `&c` -> `<red>`, `&d` -> `<light_purple>`, `&e` -> `<yellow>`, `&f` -> `<white>` Teksto formatavimas: `&l` -> `<bold>` arba `<b>`, `&n` -> `<underlined>` arba `<u>`, `&m` -> `<strikethrough>` arba `<st>`, `&o` -> `<italic>` arba `<i>` Taip pat galite naudoti ir **HEX** spalvų formatą, kuris leis naudoti virtualiai bet kokią egzistuojančią spalvą, pvz.: `<#a652c4>` arba gradientą (spalva keisis nuo pirmos iki antros), pvz.: `<gradient:#5e4fa2:#f79459>Jūsų tekstas</gradient>`. galima nurodyti daugiau nei dvi spalvas. arba `<rainbow>`. Šią informaciją rasite žaidime - `/spalvos`."
  3. Prašom 😉 Tikrai tau soundai čia padėtu :DDDDD
  4. Faktas galima, jeigu patikrini žmogaus tunelius kaip jisai nusikasa iki spawnerių, pas tave tuneliai buvo vien link spawnerių - aiškus XRAY. Kaip ir minėjau parašėj man jau praėjus 24h+ nuo užblokavimo gavimo. Gavai ban 02/26 11:02 Parašėj man 02/27 19:19. 😉
  5. Sveikas gavai baną už xray naudojima, tai nusprendžiau iš tavo iškastu tunelių. Taip parašėi man padaryti patikrą, todėl atsakiau jog "nebejuokautum", nes visu pirma jau buvo praėję 24h nuo tavo užblokavimo, antras dalykas jog patikros nebeapsimoka daryti, nes praėjo daug laiko ir tavo kompiuteris buvo restartuotas/išjungtas ir t.t 😉
  6. Užblokavimas teisingas, unbano nebus. p.s failas nebuvo niekur perkeltas. Čytai buvo injectinti, o failas ištrintas per šiukšliadėžę. (prieš patikrą čytai buvo selfdestructinti). + Pastebėjau jog iš serverio dažnai išmetinėja tave už "Hitbox". + Ne pirmas banas pas tave už čytų naudojima 😉 Šita nuotrauka parodo, jog kartu su minecraft'ais buvo naudojami čytai. Tema rakinama!
  7. Papeikimas atmestas, užblokavimas teisingas. Ne pirmą kartą jau rašai tokias žinutes į skelbimus. Pateikiu įrodymus ir imetu taisyklę. Tema rakinama!
  8. Pats ryte tikrinau tavo kastus tunelius. Aiškus XRAY, buvo konfiskuoti iš tavęs spawneriai. + Kiek mačiau ir anticheat`as detectino tave už kill'aurą, pc checką jau nebeverta daryti, nes aišku rodys legit, nes buvo išjungtas/restartuotas kompiuteris. Užblokavimas teisingas, unban'o nebus. Tema rakinama!
  9. Užblokavimas teisingas, unban'o nebus. Ėjai pvp buvo normalus pingas, pradėjo tau patikrą, pakylo. Įdomiai + nuo 2k pingo nekickina iš servo, esi žinomas iš anksčiau wipe, jog mėgsti atjunginėti internetą. + Per mažai įrodymų iš tavo pusės. TEMA RAKINAMA.
  10. Na čia jau tavo problema, tikrai turėjai matyti jog pradėjau tau patikrą. p.s per altus irgi kaip pradedam tau patikrą parašai "brb", jeigu reiks pateiksiu įrodymus 😉
  11. Sveikas, taigi tau buvo pradėta patikra, nes turėjai reportų, po patikros uždėjimo po 3-4sec parašėj "brb". Laukiau tavęs 3 min, bet nesulaukiau iš tavęs jokio atsakymo (bandžiau rašyti ir į /msg tau), todėl buvai užblokuotas.
  12. Sveikas, susisiek su savininkų per dc: modelt Arba prisijunk į discordą ir sukurk pagalbos bilietą, ten tau padės kiti administratoriai. https://discord.gg/tvS3yM4k
  13. Sveikas, problema su duomenų bazę. Susisiek su savininkų per dc: modelt Arba prisijunk į discordą ir sukurk pagalbos bilietą, ten tau padės kiti administratoriai. https://discord.com/invite/7FXTCaM2 TEMA RAKINAMA.
  14. Sveikas, nusiskundimai yra rašomi žaidėjams, o ne administracijos nariams. Dėl neteisingo mute, ban ar kitos priežasties anketos yra pildomos "Papeikimai" skiltyje. Tema rakinama.
  15. Banas Teisingas, unban nebus. Tema rakinama.
  16. Na tikrai prieš, kalbant apie patikras kuriuos trunkta ilgai laiko, tai patys kalti kad slepiat juos ir mums reikia jų ieškoti.
  17. Sveikas, esi neblogas scameriukas, scamini žmones su trap'ais, keitiesi ip ir darai vėl tą patį. + stebuklingai atsibaninai ant KoksoFura420 acc. pateikiu įrodymus, sekmės. + Nebesikurk tų kitų accountų ant forumo ir nebandyk čia kažką įrodyt. Vistiek visada liksi užbanintas, nieks su tavim čia nežais.
  18. Sveikas, buvo sukurtas bilietas dėl apgavysčių su duobe (trapais), ko pasekoje tavo alt'e "Pabarstukas" atradau 2 žmonių hopperius, korios apgavote, pateikiu įrodymus ir toliau atsakys @Wireless, kuris buvo apsiemęs šiuo dalyku ir viską matė nuo pradžiu. + scaminai su savo draugeliu "LaikykStipru" kuris irgi gavo baną.
  19. Sveikas įmetu įrodymus ką radau pas tave pelytės programėlėje. + prieš patikrą kažką su ją darėi.
  20. Sveikas, nebuvo sakyta nieko apie pelytės programėlės ištrynima, sakiau išsitrinti macro. Jau esi nuo manęs gavęs baną už macro naudojimą, tai kiek suprantu neišsitrinėj ir naudojai jį toliau, taip pat žaidėjai skundėsi ir reportino tave. Įkeliu įrodymus.
  21. Vakar žaidėjas buvo užblokuotas patikros metu. Tema rakinama.
  22. Sveikas, ANKETA: Vardas žaidime: Jus užblokavo: Priežastis: Kodėl turėtum būti atblokuotas: Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  23. Sveikas, pateikiu įrodymus, galėtum mažiau čytinti ir nebutu tokių problemų, per patikras nusukinėji vaizdus ir bandai apeidinėti sistemą 😉
×