Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

113 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

SSS

Narys
  • Pranešimai

    120
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    8

SSS last won the day on Kovas 20 2022

SSS had the most liked content!

REPUTACIJA

123 Įgudęs

Apie SSS

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis
  • Gimtadienis 2004.07.06

Profilio informacija

  • Lytis
    Nenustatyta

Paskutiniai profilio lankytojai

117.902 profilio peržiūros
  1. jezz ant tiek tinginiai, kad visko automatiško nori, prieš
  2. Aišku, kad galima padaryt į 64, bet pirma sužinok kodėl taip padaryta, tada rašyk, spawnerių limitas tikrai nera padarytas vien dėl apkrovos, taipogi netrugdo daryt ir per 2resus.
  3. Ne apie pinigų suma kalbų, kad ir 1000 euru kainuotu tą legenda, neapie tai eina kalbą, o apie galimybės ir prioritetus, Taip po 3-5valandų jau gali buti fermų, bet ką keičia jei padarot ta nesamonė su 24h? atsiras fermos po 26h? ka tai keičia? Nematau tikslo to daryti nes tai yra p2w serveris, paprastas žmogus sunkiai dirbdamas per tas 24h be jokių paslaugų gali nu max uždirbti 100k ( čia butu mano laikais dabar nežinau kaip ), ir po tu 24h visitiek legendos susirenka visus kitus, raktus, žmonės perka hopperius, ir turės po tos 24h pertraukos jau virš 400k, nieko tai nekeičia, p2w serveri neįmonoma, kad butu lygybės. Tipo koks skirtumas, kad žaidėjai bus lygus 24 valandom kaip po tu 24 valandų vistiek žmonės pirkdami paslaugas/daiktus aplenks žaidėjus, be paslaugų, ir ta lygybė jusu dings per valanda.
  4. Prieš, žmonės moka pinigus, kad lengvesnia pradžia turėtu ir prioriteta prieš kitus, ta prasme čia nekitų žaidėjų problema, kad kiti žaidėjai moka pinigus už lengvesni žaidimą ir didesni prieinamuma prie daiktų, pinigų, ir net nesuprantu ėsmės kam taip daryti.
  5. Per daug vandens atsigerei? prasičiuhint reiktu
  6. Ką tu čia rašai man snargliau :DDD, naujokėlis atsirado
  7. Prieš, visą šita pridėjus išskyrus 4 punkta prisifarmins visi, kaip ir survival ir nebebus įdomumo žaist, prasidės vėrkimai kas mėnėsį dėl wipe.
  8. 1. Nesuprantu, jums jau ir taip palengvino gyvenima su tuom chestsell, kam žiurėt kiek ten tu kaktusu prikrito? Ateini ir parduodi kiek yra. - Nereikalinga 2. Prieš, prasidės dideli abusinimai su tais hopperiais, nepagal porekį, šalinimas jų iš resų nepadės, mcslime community yra pro ant abusinimo. 2. Irgi palengvino jum gyvenima su cac hopperiais ir t.t , nematau tikslo kažką čia dar dadėt. Viskas yra mano nuomonė.
  9. Bet tu realiai obuolys, bet pabandysiu tau paaiškint, nepavyko turbūt praitus kartus man to padaryti 😞 1.Tai cia nera jokio nelygumo visi tai naudoja kas nori tas gali sita naudoti Ir ką? Visi naujokai gali abusint su arėna kaip tu ta darai, čia nepretekstas. 2.arena net nera mano galit paziuret /dueip arena nera mano alto ar kaskas panasaus Ir ką? Tave gali addint į resą, ir tu galėsi toliau abusint, čia nepretekstas. Aišku reasonas, nelygibė čia netinka, bet banas teisingas. Tema Rakinama (užrakinkit plz).
  10. ką tu čia puliuoji Nemoki ir nemokėjai abusint, nžn kodėl tu dar ta arėna turi tiesa sakant.
×