Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

1 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

tige

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

tige last won the day on Liepa 5 2018

tige had the most liked content!

REPUTACIJA

4 Neutralus

Apie tige

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

625 profilio peržiūros
  1. Ačiū visiems ,tikėjausi kad sakysit fuj esu ir pnš :DD tiger kaip tarsimės ? ?
  2. 1. Jūsų tikras vardas: Akvilė 2. Jūsų pravardė: tige 3. Amžius: Man yra 14 metų. 4. Miestas: Aš esu iš Plungės rajono. 5. Jūsų zodiako ženklas: Mergelė. 6. Ar turite brolių, seserų?: Taip , turiu 1brolį 7. Kokia muzika jums patinka?: Visos nuo 2005 m. lietuvišku iki 2018 rusišku. 8. Kokie filmai jums patinka?: Dramos ,Siaubo. 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Susitinku su nėra laiko susitikt draugais ,kai yra reikalų ar būna : Hello my friend ( Apie PC kalbu). Kai dar reikėdavo eiti į shule dažnai fule palošdavau ,ant pabaigos išvis vien tinklini težaidėm ir taip viskas atsibodę buvo. 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Turiu Katiną vardu Micius ,jis yra labai gražus bei mielas ,be jo neįsivaisduočiau savo gyvenimo ,nes šaltomis žiemos naktimis niekas gale nešildytu mano pėdų. 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Mhm kol kas neužsimušti nesulaukus 18 metų. O šeip viska jau pasiekiau. 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma)
  3. Sveiki dwj paramos ?

    Nick : tige

  4. Jūsų slapyvardis žaidime: Sveiki ,noriu pasiulyti leisti balsuoti žmonėms su IP ne tik iš Lietuvos bet ir iš kitu šalių nes pvž mano ip dėl interneto yra nepastovus ir keičiasi beveik kiekvieną dieną skaitykim šiandien mano Ip iš Rusijos kai atsijungs wi-fi bus gal iš Ispanijos ,turbūt ši bėda ne tik man bet ir daugumai žaidėjų ,tad manau praverstu šitas pasiūlymas. Kam pasiūlymas forumui/serverui: Abiems ? Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Padidės balsų už serverį.
×