Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Dievas

Narys
  • Pranešimai

    124
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    4

Dievas last won the day on Rugpjūtis 6 2022

Dievas had the most liked content!

REPUTACIJA

44 Naujokas

3 Sekėjų

Apie Dievas

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis

Paskutiniai profilio lankytojai

9.473 profilio peržiūros
  1. matosi kad tau demesio trukumas ir as tau zodi duodu kai sutiksiu sulankstysiu i skarbonke beto matosi gale video tavo chatai kaip tu pats hamielini taip kad neapsimesk jog pats auksinis berniukas geriau nueik su mergaitem pabendrauk o ne su kambariokais barake uzsiimkite geju veiklom.
  2. visu pirma gali ikelt i discord nusiskundimai + ir pats nezaidi mcslime serverije nuo praito wipe bei mes pazystami nuo senesniu laiku ir pats zinau kad megsi isprovokuoti ir tuomet pateikti tai kaip nusiskundima sita gerai zinau nes jau man taip esi padares
  3. tai tu visa pokalbi ikelk o ne sukarpitas vietas ir parodik kai atejas pradejai provokuot
  4. Tai va yra pvz serverio administracija atsakinga uz serveri tai galima padayt kokia atranka i fb ir tiktok priziuretoja kuris vis kazka keltu kad pritrauktu zaideju i mcslime serveri pvz kokiu fun moments arba pvp arba kokius grazius buildus nu kazka tokio ka sudomintu ir pritrauktu demesi.
  5. Taip butent todel ir siuliau atgaivinti mcslime facebook puslapi !
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: Dievas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serverio Zaidejams Kuo šį idėja bus naudinga: Vel pradeti daryti konkursus is paslaugu Mcslime facebook grupeje. Detalus pasiūlymo aprašymas: Anksciau buvo kad galejai laimet legend paslauga mcslime facebook grupeje nezinau priezasties kodel taip nebedaroma tai padetu mcslime zaidejams tureti nors kokia paslauga nes kaikurie galbut neturi pinigu jas isigyti arba tevai neleidzia leisti pinigu ant zaidimu bet jie turetu galimybe ja gauti dalyvaudami konkurse beto atgaivintu mcslime facebook grupe kuri jau ilga laika neaktyvi nuo 2019m.
  7. Davai vel taip padarykit jau 2h bandau prisijungti nors ir 138 zaideju vistiek meta kad serveris pilnas
  8. Tavo vardas žaidime: Dievas Peikiamo asmens vardas žaidime: Sharkhtun Priežastis: Na pagal taisykles po 00:00 taisykle 4 nebegalioja iki 9 ryto prisijunges i serveri man vienam uzmete mute o kitiems nieko ir iskart isejo. Įrodymai:
  9. tai kad ir taip jau tam pvp greit sukrenti.
  10. Vardas: Almantas Amžius: 16 Miestas: Utena Zodiako ženklas: Liūtas Muzikos stilius: TRAKTOR (230BPM) Kokie filmai jums patinka: Veiksmo Mėgstamiausias maistas: Pica Ką veikiate laisvalaikiu: Geriam su draugais Gyvenimo tikslas: Tapti Milijonieriumi
  11. Jūsų vardas žaidime: Dievas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Maleikiss ir loco Priežastis: vienas is vieno pirkau du p5 setus uz 120k is kito 1 uz 55k ir kai tik daviau saibas atsijunge. Data: 2022-08-14 Įrodymai: P.s rasiau online esanciai administracijai nei vienas neatrase ir i helpop niekas neatsake.
  12. Tavo vardas žaidime: Dievas Peikiamo asmens vardas žaidime: Indiras Priežastis: Taigi pries mano akis jis stebejo kaip zaidejas naudojo autoklickeri eidamas pvp padare patikra rado auto clikeri bet neblockavo , velai vakare jis pats pasake jog turi auto clikeri kiek zinau jis nera leistinas tai 2 priezastis, vieni adminai banina del auto clickerio o kiti ne tai kaip suprantu cia pagal save jai zaidejas nepatinka banini jai zaidejas patinka nebanini. rodymai:
  13. ko tik negalima siais laikas. gali but ir normalus adminas bet nivisiem tai lemta 🙂
×