Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

4 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Racas

Narys
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

12 Naujokas

Apie Racas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dpquins Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Ieškojau darbininko statyti 16x16 fermai aukštus cac. Pridėjau prie reso (/tpr grim) Išėjau trumpam iš reso ir kai gryzau jis jau griovė heoperius. 14 Hopperiu ir 1 Cac hopperis Data: 2020-11-23 Įrodymai:
  2. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Pizdu Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: McSlime valiutos pardavinėjimas už realius pinigus. Data: 10-30 Įrodymai:
  3. Kaziolas

    1. Show previous comments  2 more
    2. Maladoi.

      Maladoi.

      Kaip ir tu :) 

       

    3. Racas

      Racas

      Jo nes nuo to nukentėjo dahuja žmonių. 

    4. Maladoi.

      Maladoi.

      O nuo tu cyterių niekas nukentėjo?

  4. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: EdgaNetau (TuWaflis) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nelegali veikla serveryje. Data: 2020-09-30 Įrodymai:
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: Racas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Na manau daugiau žaidėjų pradės kasinėtis ir bus daugiau veiklos serveryje. Bus galima pagaut daugiau cheaterių. Atsiras daugiau darbo administracijai? Detalus pasiūlymo aprašymas: Siūličiau padaryti kokias misijas ar kažką panašaus y tai. Arba padaryti kaip seniau kad būtų galima iškeisti blokus y raktus.
  6. Tavo vardas žaidime: Racas Giriamo asmens vardas žaidime: Deadmau5 Už ką giriate: Žmogus tapo ChatModu, paprašiau pagalbos reso klausimais ir t.t, padėjo kaip galėjo užtrukom nemažai laiko, bet jis nepaliko bedoj padėjo iki galo. Baisiai dėkingas esu jam.
  7. Viskas grąžinta. Priekaištų nebeturiu.
  8. Pas mane auto corect kažkaip ne lietuviškai veikia xd
  9. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Neskundžiu (00G) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Ydejau skelbimą "Kas 1v1 bėgikai praslyskit" 00G parašė pagarbiau skelbimuose. Aš atrasiau atsiprašau. Antra karta kaip matosi nuotraukoje dėjau skelbimą - eme "Kas 1v1 Bėgikai nedomina" ir gavau y spėjimą už yzeidynejima... Ar sakinys bėgikai nedomina yra yzeidimas? Atsiprašau visų adminu nieko asmeniško bet ChatModai pradeda savivaliauti. Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Neskundžiu (Vanagas) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Už šį /skelbimas gavau mute. Jy skelbiau ne vieną kartą nebuvau gavęs mute. Įrodymai:
  11. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: HAHA3 ir HAHA Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pirkau max seta daviau saibas 23k. Sako pala pasijungsiu kita acc ir dingo Įrodymai:
  12. Vardas žaidime: Racas Jus užblokavo: Flonder13 Priežastis: "Cheat naudojimas" Kodėl turėtum būti atblokuotas: Todėl nes buvau savo plote afk. Gryžau atgal prie pc ir žiuriu banas. Buvau parases y forumo chata. Pats parase "Tai free bana gavai pasimatysim po savaites" Įrodymai (Privaloma):
  13. Jūsų vardas žaidime: Racas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Trikalojis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Dejau /eme Kas is naujoku nori uzsidirbti. Ir Trikalojis man parase kad gali. Reikejo statyt 16x16 kaktusu aukstus. Apmokinau viska. Pradejo dirbti galvojau viskas buk ok. Uzlagino kompas ir turejau jy perjungti. Kai vel ysijungiau mc pamaciau kad jo nebera ir jis yra atsijunges. Nusileides y apacia pastebejau kad daug aukstu yra nugreafinta ir pavogtas Kaktusu Hoperis kuris kainuoja 150k. Įrodymai: Neturiu ;(
×