Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

64 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ShadowHanzo

Narys
  • Pranešimai

    85
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

ShadowHanzo last won the day on Rugsėjis 29 2018

ShadowHanzo had the most liked content!

REPUTACIJA

14 Naujokas

Apie ShadowHanzo

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Joes/ShadowHanzo Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Extraloud Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: screanshoote matos kad pirkau seta tai daviau saibas nupiso ;D Įrodymai:
  2. Gerai butu sitas, nes dažnai buna kai nukerti zmogu tuo tarpu trina item ir prapala viskas už
  3. Nick'as žaidime: ShadowHanzo Giriamo administratorio nick'as žaidime: mūsų mylima @ciga Už ką giriate šį administratorių?: Ahjns administratorius visad su nuotaika ir visada pakelia ir kitiems nuotaika bent jau man visad padeda ir bėdas sprendžia naudodamas ir juoko forma kitas problemas sprendžia ne kad susirūpinęs ar pns o linksmai tuom ir skiriasi tas mūsų @ciga Įrodymai (nėra privalomi):
  4. . Jūsų tikras vardas: Tadas 2. Jūsų pravardė: Tadukas 3. Amžius: 15 4. Miestas: Plungė 5. Jūsų zodiako ženklas: Liūtas 6. Ar turite brolių, seserų?: Abu 7. Kokia muzika jums patinka?: Rusiškos 8. Kokie filmai jums patinka?: Veiksmo arba siaubo 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Lankau futbola jau 4-5metus tai dideli laiko tarpa užima. Ir aišku mc pakapoju arba lol'ą 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Mažas,juodas,papilvė balta, uodega stati,rudos akys. Žiauriai linksmas ir žiauriai greit pasiilgsta žmogaus veislės tiksliai nepasakysiu ? 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Atgyventi gera gyvenima ir kanors rimtesnio pasiekt 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma): Galiu fb numest A.Ž.
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: ShadowHanzo Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Siulau /pvptop idomiau bus visiem paziurėt kas kiek turi Kad rodytu F power/death/kills. butu osum
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: ShadowHanzo Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Siulau 2dalykus. 1. Kai uzmutina žaidėja, jis nezino kiek liko ir pns, tai galit padaryt kai kanors paraso i chata rodo kiek dar liko laiko. 2. Siulau isimti is serverio anti kb sistema. Kai eini pvp be cheat yra tikrai sudinai nėjo to hype kai kapojies, dabar galima sakyt taspats kaip ir su hack, stovi vietoi ir pakopies xddd manau visi sutiktu su mano pasakysu, kiek maciau tikrai niekam nepatinka sitas serverio anti kb.
  7. Taip pilna hacku nieko nebepakeisi cia
  8. Jūsų slapyvardis žaidime: ShadowHanzo Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Siulau padaryti /toppvp , kad rodytu kiek turi kilu,mirciu koks /f power Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Tiesiog įdomiaus bus, žmonės žinos kiek turi kilų ir pns.
×