Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

ABOUTYOU

Narys
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėABOUTYOU

  1. Smagu matyti visokių naujovių, dar smagiau bus matyti naujus žaidėjus! Laukiame nesulaukiame!
  2. 3 Skelbima iš eilės https://imgur.com/IN5Np20
  3. Įrodymai vakarykščiai, šiandienos įkėlimas?
  4. Jūsų vardas žaidime: Zopa Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: rokis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Scamas Data:2020-10-09 16:48+- Įrodymai: https://prnt.sc/uw6nol YTmantiz Jau šiandien apscamino mane ant max setu, nes per skelbimą parašė, kad taiso už dyką, bet pavogė. Ir dabar jis vėl skelbimą dėjo, kad rokis pardavinėja maxus už 20k. Susirašiau, susitikom, šaibas persiunčiau ir žmogus atsijungė.
  5. @Pofkeee Pradėk eit į mokyklą, nes matosi kad atraufaves jau.
  6. --- Nick'as žaidime: Teemu Peikiamo administratorio nick'as žaidime: Edv1szz Už ką peikiate šį administratorių?: Free baniną, nors porą sakinių į chat parašiau ir tai nieko blogo nepadariau. Įrodymai (būtini, kitaip papeikimas bus atmestas): ---
  7. Kaip ir sakiau, per vieną įžeidinėjau, bet per kitą, nesimato kad įžeidinėčiau jus.
  8. @tiger Parašiau kad smirda bybiais, kur įžeidinėjimas čia?? Pakalikas neįžeidimas.
  9. Tai gerai, matai mano įžeidimus kažkur????
  10. @tiger Su pirmu acc, per daug išreiškiau savo nuomone, tai okey, banas viskas aišku, bet ne su kitu, porą sakinių parašiau ir piso baną.
  11. Teemu, kuo aš būtent tave įžeidžiau? Su šituo accountu? Koks geras, blogas banas. Netikslus priežasties apibūdinimas. vyniok iš čia?? Dfk.
  12. https://www.youtube.com/channel/UCzR8vue2bxa9tBJvmVMCNtg
  13. Jūsų slapyvardis žaidime: PohuistasZopa Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Siūlau padaryti matymą paslaugos kai rašo msg. Dabar tik nicką rodo, o siūlau kad rodytu ir kokia privilegija turi žaidėjas.
  14. /ah Po kaire puse paskutinis deimantas (Tavo Parduodami Daiktai). Gal tu jau turi daug užpildęs todėl ir nebeleidžia.
  15. --- Nick'as žaidime: Teemu Giriamo administratorio nick'as žaidime: Deleted Už ką giriate šį administratorių?: Už Patikimumą tarpininkaujant. 100% Patikimas!! Įrodymai (nėra privalomi): ---
  16. Tai padarykit atskira pagirimu/papeikimu skilti kur tarpininkus galmėtu girti ar peikti.
  17. Šaunuolis, parašyk administracijoms. Dėkui tau labai.
  18. Aš tik pasiūlau,(Nereikia iškart šustrauti) kitą pasiūlymą mano ištrynė kažkas.
  19. --- Nick'as žaidime: PohuistasZopa DC: z0pathekaralius#6694 Peikiamo administratorio nick'as žaidime: Dzyga Už ką peikiate šį administratorių?: Už Įžeidinėjimą.! Įrodymai (būtini, kitaip papeikimas bus atmestas):https://imgur.com/a/UBmzwBh --- Kažkas ištrynė ana temą.!
×