Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

sk3lett

Narys
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

8 Neutralus

Apie sk3lett

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.136 profilio peržiūros
  1. Ačiū už šituos gražius avatarus, spaudžiu patinka?
  2. @tiger @modelt ką mąstot? Bus įgyvendinta ar ne????
  3. Nžn nžn ,manau prieš šita įdėja nes visteik forume vienas kitas tesilanko ,jeigu būtu koks samp servas kur kiekvienas lankosi ,o čia dbr 20 žaidėju iš 150-200.
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: Sk3let Kam pasiūlymas forumui/serveriui: Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga serverui/forumui: Manau visi yra susidūrę su problema pavadinimu (setu vergavimas). Manau būtų gerai jeigu būtu arenos sukurtos 1x1 pvž su komanda ./duel ar kažkas panašaus žaidėjas pakvies priešą į areną kur bus jis prieš jį ir jokių pašalinių ,žinau kad prireiks siųstis pluginus kurie užima vietos ,bet tai būtų į naudą visiems tiek žaidėjams tiek valdžiai ,kodėl valdžiai valdžia galėtų sugalvoti savo paslaugų ,o žaidėjas būtų užtikrintas kad kai jis nukaus priešininką ,sėkmingai bus nenužudytas atsitiktinio žaidėjo, visi laimingi jokių nusiskundimų ir t.t. Ačiū už dėmesį.
  5. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt mėlyna mygtuką ,, patinka " AVATARAI 2018/08/06
×