Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

49 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Praktikant

Narys
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

6 Neutralus

Apie Praktikant

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Nick'as žaidime:Croledz Giriamo administratorio nick'as žaidime:spoyled Už ką giriate šį administratorių?:nes jis mldc Įrodymai (nėra privalomi): ---
  2. Nick'as žaidime:Croledz Giriamo administratorio nick'as žaidime:M0dii,Yakuza Už ką giriate šį administratorių?:Abudu ciuveliai labai rupinasi Zaidejais M0dii tesiog nuostabus Paprasai kad ateitu patarpininkauti ar taip padeti iskarto atsako ateina tai pat reguoja ir Yakuza Bet labiausiai giriu M0dii Įrodymai (nėra privalomi):
  3. 1. Jūsų tikras vardas:Eimantas :0 2. Jūsų pravardė:Praktikant Jei serveryje o seip real Tai Eima tsg butu malonu 3. Amžius: Eilinis 14metu Pauglys 4. Miestas: Klaipėdos apskr Šilutė 5. Jūsų zodiako ženklas: Ožiaragis 6. Ar turite brolių, seserų?: Turiu sese jai 21metai 7. Kokia muzika jums patinka?:Repas,ir Russian Deerp istikruju 8. Kokie filmai jums patinka?: Komedijos siaubu 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Seip zaidziu futbola,Krepsini Lankau boksa ir t.t 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Turiu vardas:Kysa Vorovjaninovas Eilinis katinukas 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Užlipti i Everestą :DDDDD 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma):Nemanau kad reiktu :xd
  4. Taigi nickas bus kitas nebe įprastas KingKennyTv kadangi sulaukiau daug kritikos jog kopijoju Youtuberius Naujas Nickas Serveryje:Praktikant Tad zinokite jog Serveryje nebebus jokio KingKennyTv Kitaip vadinamu HackIsLegit broliu Arba LegitSlime Dekutis už supratinguma!
  5. Nick'as žaidime:Slayer Giriamo administratorio nick'as žaidime:@Calijero Už ką giriate šį administratorių?:Puikus adminas jėzz tokiu adminu niekada nesu mates žmogus ant tiek užsideges mldc yra visada forume pražiuri viska išklauso ir Šeip Kaip pagalba Labai padeda Įrodymai (nėra privalomi):
×