Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

AlxCapone

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

7 Neutralus

Apie AlxCapone

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. nu bet wtf ;D,ta prasme nebus galimybes hackint ir ne hackins gi servo neuzdarys... Nepabandyta paprasciausiai ir nezinom.
  2. Anketa: Jūsų slapyvardis žaidime: AlxCapone Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Viskuom,zaidejams ir t.t Detalus pasiūlymo aprašymas: Nežinau kur čia problema yra ar kas,tačiau siūlyčiau sugriežtint bausmes del čytų,ir aplamai siūlau anti-čyt sistema kokia imest ar kaip,nu nes mano akimis čytai mc servuose paliko normalus dalykas,tik tie juokingi ,,ban" del principo ar įvaizdžio,būtų labai gerai kad sugrįžtu tie laikai kai normalus švarūs žaidėjai loštu ta slime be čytu nes jeigu taip,tai tada tie ban del modes pinigų Tarkite savo žodį apačioje.
  3. Nebesvaikit su savo slimais slaimeriai jus Kaip nesuprantat kad modei faniera gera eina is jusu ,na bet nieko pries jei slimus tuos padidinsit,bet man tas pats kai as ju neperku ?
  4. Jūsų vardas žaidime: AlxCapone Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: CraftNinja Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Čytina. Įrodymai: https://streamable.com/yayqu
  5. --- Nick'as žaidime: Goldapp Giriamo administratorio nick'as žaidime: @Inferno456 ir @spoyled Už ką giriate šį administratorių?: Moderatoriai puikiai išmanantys savo darbą... Noriu juos labai pagirti kad žaidėjo nepalieka bedoje,aukos savo brangų laika del kažkokio vpš nežinomo žmogaus :D, puikiai gębantis bendrauti su serverio publika,nesimazina,neišsikalinėja ir t.t,šie du moderatoriai būtent labiausiai krito man į aki grįžus iš po leav'o,sekmes jums bx,suvesim galus manau dar ne viena syki,sekmes! Įrodymai (nėra privalomi):
×