Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

107 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Drugas

Narys
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėDrugas

  1. Prieš, nes tada bus daug daugiau fermų negu šiuo metu yra, ir manau kad serverį pradės buginti ar pnš. (Nelabai nusimanau bet sakau)
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Drugas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Įdėja bus naudingą tiem žmonėm, kurie nenaudoją palengvinamūjų programų. Detalus pasiūlymo aprašymas: Padaryti normalų anti-kb, nes šiuo metu kai trankai į žmogų, jį tiesiog atstato į vietą. Ir manau, kad šitas dalykas tikrai yra annoying. Aš nelabai žiūrėjau ar kažkas šitą jau siūlė, bet tikėkimės kad viskas bus ok ? (nerašiau daug, nes nelabai buvo ką.) No h8 please.
  3. Jūsų vardas žaidime: Gerutiss Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Sedlis, Mrkupke Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Naudoją killaura ir antikb Įrodymai: bandicam 2019-06-27 18-25-38-914.mp4
  4. Pildyk pagal anketos šabloną Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  5. Taip, texture pack išties yra Flux b4, bet aš esu vpš be čytų :), o tas texture pack, atsiūstas.
  6. Kažkaip pastebėjau ir tu įkelei i forumą čyterius?, nu ką apie save pasakysi?
  7. Nu kad nieko neprašau, ir jei prašiau, norėčiau įrodymų
  8. Beje, jis nesakė kad gaus IP ban, sakė pagalvos
  9. @MasterYi Laukiu video, ir žinok tai, kad aš jau nebečytinu, Beje pats tu čytini
  10. Jūsų vardas žaidime: Mejle Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:Specelistas, Plox Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Naudoją killaura ir antikb, Įrodymai: bandicam 2019-06-27 17-50-36-673.mp4
  11. Jeigu neskiriat 1.8 nuo čytų, tai ne mano bėdos. Jau per daug su čytais žaidžiate tai neskiriat
  12. Jūsų vardas žaidime: Mejle Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dziga Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nelegali veiklą Įrodymai:
  13. Jūsų vardas žaidime: Mejle Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Dqrko Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Ieško donorų, ir man atrodo kad tai yra nelegali veiklą. Įrodymai:
  14. Viskas čia matosi, ar akis vpš turi?, nes atrodo kad ne. Killaura, ir knockback puikiausiai matosi.
  15. Jūsų slapyvardis žaidime: Gerutiss Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Nežinau Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Iš oro gavau 4h Mute Įrodymai:
×