Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Tobbe

Narys
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

9 Neutralus

Apie Tobbe

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

509 profilio peržiūros
  1. Vardas: Pranas Pravardė: Dročmondo, arba vietiniai mane vadina aibės velniu (nes išsiskolinęs ten alkoholio už 370euru) Amžius: 24 Miestas: as iš kaimo, jei kam idomu as pranas is vabaliu Zodiako ženklas: Saint george Muzikos stilius: mėgstu su draugais klausyti hardbasso, kai geriam puse 8 (alus 7.5%alk tūrio) Kokie filmai jums patinka: 50 juodų negrų Mėgstamiausias maistas: aštrios saulėgražos yes Ką veikiate laisvalaikiu: dažniausiai miegu parke ant suoliuko, kartais apiplėšinėju parduotuves, prašau išmaldos , arba šiaip, geriu Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): turėjau katina bet jis mane pametė Gyvenimo tikslas: gražinti aibei skolą ( kaip minėjau 2 punkte, esu prasiskolinės 370euru) Nuotrauka (neprivaloma): mobiliakas mano su mygtukais, tai neiseina selfi
  2. nenoriu kištis, bet į pirmą jo pateiktą skundą neatsakei 1.Veda kazino be leidimo nu pas Dziga o ten nupirktas tik vienas leidimas. kaip į šitą atsakysi?
×