Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

47 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 86

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

tautvydassco

Narys
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie tautvydassco

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 1997.11.06

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Running 3000m 9.24 PB

Paskutiniai profilio lankytojai

329 profilio peržiūros
  1. Ir tiesa pasakius man dzin kas už mano reso dedasi, jis arti spawno, tai ten už jo ribų visko galima rasti. Ir griovių ir duobių ir kitokių dalykų. Bet niekam pretenzijų nepateikinėju, nes tai ne mano valdos.
  2. Nepatiktu, bet ne už dyką ir buvo. prišnekėjo necenzūrinių, įžeidinėjo su savo draugeliu ir t.t. tai čia dar ez prasisuko. 1x1 bokšto NĖR Buobės NĖR Noriu pasakyt, kad griovys 3 block gylio ar wood blockai nėra duobė. Gal ir pagadino kiek estetika, bet čia švelnu buvo tikrai. Ir susitvarkė pats per pora minučių. O man banas. Nu nežinau chebra, spręsti Jums. Aš savo argumentus pateikiau.
  3. Aš neprieštarauju, tik tada parodykite kur yra parašyta, kad negalima kažko daryti aplink resą?
  4. Vardas žaidime: tautvydassco Jus užblokavo: 666 Priežastis: Asmeninio turto niokojimas. Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes wild zona nėra asmeninis turtas ir juolab kažkokia žemė. Įrodymai (Privaloma): Aukščiau pateikta.
  5. Jūsų vardas žaidime: tautvydassco Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: 666 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Šis Administracijos narys užbanino mane už griefa. Deja problema yra ta, kad adminas įvardijo kaip priežastį svetimo turto niokojimas. Leiskite paklausi gerb administracijos nariai. Nuo kada wild zona yra kažkieno asmeninis turtas? Jo resas liko nepaliestas, o pagal serverio taisykles ten kur nėra apsaugota rezidencija, tai šiuo atvėju buvo už jo reso ribų. AŠ GALIU DARYTI KĄ NORIU. Galiu net ir savo RES sukurti ir ten statyti ką noriu. Taigi reikalauju unbano. Nes BANAS yra neargumentuotas ir nepagrįstas. Griefas būtu jeigu būčiau buvęs pridėtas į plotą ir tada sugriovęs namą, šiuo atveju tai visiškai nėra griefas, tai free banas ir tai akivaizdu. Rezidencija: nedasgeruolis Rezidencija sveika, žemė iškasta už rezidencijos ribų, prašau unbano. Pateikite įrodymus, kad aš nors vieną jo asmeninį daiktą suniokojau :)))))))))))))))) Įrodymai:
  6. mano nic: Nevermind97 skundziamo zaidejo: Paikinass del ko skundziamas: Nes apgaulės būdu bando itemus išsilošt sau, duobės draudžiamos. yrodymai:
  7. Manau, ar nemanau, yra toks dalykas kaip įrodymų fiksavimas ir kiekvienas sąžiningai savo pareigas atliekantis adminas juos fiksuoja. Aš jau dvi valandas laukiu ir jų nematau.
  8. Vardas žaidime: Nevermind97. Jus užblokavo: MINECRAFTX12345. Priežastis: Hackas(video) Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nes nenaudoju. Įrodymai (Privaloma):
×