Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

5 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Arnuxa

Narys
  • Pranešimai

    73
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Arnuxa last won the day on Lapkritis 26 2019

Arnuxa had the most liked content!

REPUTACIJA

46 Naujokas

Apie Arnuxa

  • Rankas
    Narys
  • Gimtadienis 2001.03.12

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilio lankytojai

1.262 profilio peržiūros
  1. Galiu parašyt ;DD 20/20 gavau iš kalbėjimo.
  2. 100% už, ypač kai mėgstu palandžioti po forumą. Būtų smagu savo nuomonė ir pasiūlymus duoti. Prieš ;D Kai kurie žmonės pvz: aš nemėgstu sedėti discorde, jau geriau raštu parašysiu.
  3. Už, bet matau kaip galima šitu dalykų piknaudžiauti. pvz: X žaidėjas su Y žaidėju kovoja ir atbėga X žaidėjo draugas kuris be nieko greit nužudo ir full hp ir nužudo Y žaidėją. Nebent šis pluginas neleistų kovoti su daugiau nei vienu žaidėju.
  4. Kad ir kaip neigi, jog nuversti nenori, mano manymu atrodo kitaip. Dėl neatsakyto į /helpop menkniekio papeikimą rašyt? Tai jei kažkas parašys:"šaušiu cepaką į masę, sustorėsiu ar ne?" ir aš neatsakysiu, tai ir man turėtų būti įspėjimas? Kartais logiškai reikia pamąstyti. Niekas "nepisa" į koridorius realiame gyvenime, bent aš taip galvoju. Nešališkai žiūrint čia atrodo tik pavydo ar neapykantos reiškimas žmogui. ?
  5. Aš pasitikiu @RegisCZ ir jis man paaiškino. Jog Roland kažkiek žino Regį ir man patvirtino, jog jis platino. Taip čia ne tavo discord, bet tavo draugo su kuriuo ilgą laiką bendravai šiandien, kaip man aiškino Regis.
×