Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

135 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

GamerBlack_

Narys
  • Pranešimai

    80
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

GamerBlack_ last won the day on Gegužė 22 2021

GamerBlack_ had the most liked content!

REPUTACIJA

13 Naujokas

Apie GamerBlack_

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai profilio lankytojai

692 profilio peržiūros
  1. Gavosi taip paraše '' gal turi max seta parduoti'' aš parašiau jo parduodu p5 setus ir t.t atejo i resą sako turiu reputacijos t.t mesk sėta nu numečiau persiuntė jisai man 15k kur matosi ft kad prašiau 25k uz prot 5 seta dave jis man 15900 sakau 25k reikią sako duok atgal duosiu 25k daviau pist pabego XD ir likau be seto be pinigu tai kaip darom?.
  2. Jūsų vardas žaidime: BadGirl Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Danilkevicius Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Apgavistės Žaidėjas pavogė 25k vertes pinigu sūma ir 1 prot 5 seta Data:07/12/2020 Įrodymai:
  3. uzmirsau kad factione neesu ir vel idejau saibu zjbs XD
  4. Vardas žaidime: Colided Kokią klaidą radote: krc isidejau saibu i fc nors fc neturejau ir nusijimt saibu atgal negalima noreciau saibas atgal susigrazint jeigu galima Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: iseikit is fc ir rasykit /f money d [suma] Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:
  5. Vardas žaidime: Colided Kokią klaidą radote: krc isidejau saibu i fc nors fc neturejau ir nusijimt saibu atgal negalima noreciau saibas atgal susigrazint jeigu galima Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: iseikit is fc ir rasykit /f money d [suma] Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:
  6. Jūsų vardas žaidime: Furygamer_ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: 123Tadas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: draskosi biski su aura Įrodymai: bandicam 2020-07-22 13-33-18-125.mp4
  7. ciga gali sutvarkyt beda?

     

  8. paaiškinsiu tiksliau : Sedejiau su draugeliu kazinkei tas b9 pradejo spamint i msg užeik i kazinke yra leidimas ir pnš nuejiau i kazinke jis stovejo už stiklo kaip ir visi vedejiai buvo tas mrprimus prie jo pamačiau leidima galvoji tvarkoi kzn tada mrprimus išove opa ir pradejo mane talžyt
  9. Jūsų vardas žaidime: GamerBlack_ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: B9 MrPr1mus Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Vienas paraše ateit i resa o kitas nužude turejiau su savim 5.1 mil miriau liko 4.84 Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: GamerBlack_ Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: djgaming Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: aura labai daug vergauja Įrodymai:
×