Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

126 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

GremTSY

Narys
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie GremTSY

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Buti su draugais :)
  • Privilegijos
    ChatMod
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Knygos ir sportas.

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Dar karta pridursiu tai nemini game! Tai yra pastovus zaidimas, panasiai kaip survival, bet danguje! Tai pastovumas, ne laikinumas! Ir dar noriu pasakyti, kad tai yra daugelio zmoniu megstamas zaidimas, ir tai bus puiku prie dabartinio serverio bukles. Yra daugeli geru serveriu kuriu pagrindas ir yra minigame, ir jiems neblogai sekasi!
  2. Visiskai pritariu tavimi, bet manyciau laikas keisti serverio pavidala, kaip as ir tu sakai, galbut bijo priimti tokiu sprendimu. Bet pasisiekus ir idejus labai daug darbo, jiems ateis dvigubai daugiau pajemu ir zinoma mums bus linksmiau ir zaisti ir praleisti laika serveryje. Tokiu budu plesis ir tikrai bus popiuliarus serveris lietuvoje, kur dazniausiai prisijungines apie 500 Zmoniu, jei imonoma pakeist galimu zmoniu skaiciu serveryje. Skatinu Modesta priimti si sprendima, bet zinoma neprivers niekas. Tad teks palaukt jo atsakymo :E - Pagarbiai
  3. Nu taip ar kitaip reikia pradeti platinti serveri. Zmones manau labai to turbut laukia. O creative kolkas manau tikrai ne prie ko, nes asmeniskai tai yra nuobodus rezimas ir tikrai manau skyblock puikiai prisiderintu prie dabartinio serverio sielos.
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: GremTSY Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui As manau, kad turetu buti dar 1 game mode su dvigubai daugiau serveryje galimu zaideju skaiciumi. Manau tai butu puiku serveriui platintis, o ne sedeti vietoje kaip parstaruosius metus. Zinoma gali buti baisu administratoriams priimti toki drastiska sprendima, nes pakitimai yra nespejingi, bet manau dauguma zaideju liktu be zado. Del gamemode pasirinkimo visilakio dar neuztikrintas esu, nes kaip sakiau sitas tikrai manau bus atmestas. Bet labai noreciau ir bendrove ir manau geidzia tokio pakitimo serveryje! As pilnas ideju ir manau, kad tai yra gan gera mintis. Taigi kaip sakiau neesu uztikrintas del gamemode naujo kuris bus kita serverio dalis. Bet manau labiausiai tiktu skyblock! Tai yra survival, labai linksmas ir pilnas pramogu turintis gamemode! As manau tai turetu but idetas i zaidima, gal net privalomas, bet viskas prieina iki Administratoriu ir Modesto. Nezinau ar jum patinka tokia mintis, bet buciau malonus jei atsakytumete ir pradetume kazka tokio panasaus planuoti Gero Vakaro
  5. Aciu uz sita atsiliepima ir apgailestauju... Mano tokia istorija, zaidziau pvp su draugu ir pamirsau issjungti pvp savo rese. Tad dar karta atsiprasau. Issjungiau pvp ir tikiuosi taip nepasikartos
  6. Hah... Juokingas tu, kas sake, kad legalo nepirkau? Ar isitikines?
  7. ... Kokiame? Prisone? Zmogau, Hypixel is yt kiek matau po 3 d. Deda... Paziurek
  8. Bet 9 dienas, bet galima maziau prasau nu cmon uz kb tiek nieks neduoda... ?
  9. Slapyvardis : GremTSY Admin: Pixx Uz ka buvau uzblokuotas: Spesiu, kad Kb? Kodel tureciau buti atblokuotas: Pastaruoju metu daug projektu serveryje, taip pat nemanau, kad uz anti kb tureciau gauti 10 d. bana... Irodymai: 2. prisipazinu kad naudojau Anti kb Irodymai, as vaizdo klipo ntr ir adminas aiskiai bande mano kb su fishing rodu, as prisipazystu padariau klaida hakindamas, bet nemanau, kad 10 d. Ban yra saziningas, uz tokia smulkmena. Lauksiu atsakymo.
  10. Zodziu norejau po ilgo laiko serveryje palost pvp, jau antra dienele namuka pasistates norejau nuvaryt zmoniu pazudyti, bet... Gavau bana uz warp pvp??? As nesuprantu kas tai net yra ir prisipazinsiu turejau Kb - on... Bet 10 dienu ban uz haka kurio net as nzn tai yra apsurdas... Noriu isgirsti jusu sperdima.
×