Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

93 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 94

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Dzekiss

Narys
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie Dzekiss

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

319 profilio peržiūros
  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Dzekiss Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Dumas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Na, viskas prasidėjo nuo to, kad paprašiau , kad už 300k pastatytu gold fermos pamatus, daviau laiko 1sav, jau kaip 3 sav. jo nėra, ignoruoja žinutes. Įrodymai : https://imgur.com/a/Yue8NQ3
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Dzekiss Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Moneta Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Čyteriukas :) Na, keliu ne be reikalo, o todėl ,kad esi grifieris : ) Įrodymai: https://youtu.be/EPtuNISoO2M
  3. Oi, tu... Nemiegi dar P.s Gali modais pasidalinti x)
  4. Na, žaidėjas T.y. Pulse_Pvp davė 20k ir iškrito gelytė, norėdamas jam pervesti pinigus pervedžiau kitam žaidėui Pulse.
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: Dzekiss Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Na, netyčia ne tam pervedžiau, tai nelabai žinau ką ir skūsti Pulse - (NE PULSE_PVP) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pervedžiau ne tem pinigus, (pulse_pvp) laimėjo kazino 40k ir Pervedžiau į Pulse, kadangi, nespspaudė tab'as. Įrodymai: https://imgur.com/a/5iIj8wN
  6. Viską išsprendėm su Regis, lyg sutarėm viską ;] Grąžinau lyg ką turėjau.
  7. Jūsų slapyvardis žaidime: MunSetting Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Leipas, Kausmedis_yt Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: čyt :DD Įrodymai:
  8. Malonu, bet pateik man įrodymus, kad tu jam davei tuos hopperius su spawneriais, nes aš asmeniškai nemaćiau, todėl neprivalau tau iškart duoti tą maxą, kadangi visi moka apgaudinėti. -Džekis.
  9. Jūsų slapyvardis žaidime: Dzekiss Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: DogPvP Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Naudoją čytus, kai paprašiau, kad išjūngtu čytus, nes ėjau su kitu pvp ;] Įrodymai:
  10. Jūsų slapyvardis žaidime: Dzekiss Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: NeroYT, aidas, Vardas aido matosi pradžioje biškuti, o nero ant galo.;] Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: čytai Įrodymai:
×