Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

52 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 75

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

cirkas

Narys
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie cirkas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. nematau niekur naglumo, prasau argumentuok savo prasyma. as turiu pakankamai irodymu, jog visa sita cm sistema yra totally fucked up. manes jau nei atmutint nereik, nei dar kazka. ne del to as tiek pastangu dedu, jeigu tu nesuvoki pats. btw, sita tema taves visiskai neliecia, nezinau net, kodel tu savo nereiksminga nuomone cia reiski. jei sakai kazka, pateik svaru argumenta prasau irgi. aciu. jei ne tai patylek tiesiog. tik neisizeisk, zinau, kad 13meciai siais laikas labai temperamentingi ir “subrende”, tai megsta issisokti. nereikia to tikrai, jau geriau patylek.
  2. Pazeides skelbimo taisykle, gavau ispejima. Viskas. Tavo veiksmu niekas neprase. Nesusikalbejimas tavo su kita mcslime administracijos komanda nera mano problema. Ismok komunikuoti su kitais ir isvenksim nesusipratimu.
  3. As asmeniskai, puikiai suprantu ta ispejima, nes tikrai nebuvo pakankamai svari priezastis 15min mutui.
  4. Tai reiskia chatmod'ai nemoka atlikti savo darbo, jei visi dirba skirtingai?
  5. cirkas

    ...

    Tavo vardas žaidime: cirkas Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: Viska parasiau jau praeitoje temoje. Vis dar nesuprantu, kodel vienas chatmod'as duoda ispejima, kitas mutina? Galit sita dalyka man paaiskint? Nera kazkokiu sutartu taisykliu, atsivelgus i situacija, kaip reikia elgtis? Įrodymai: Pateikiau praeitoje savo temoje. beje prasiau vieno dalyko, nerakinti temos. Net ir to nesugebat padaryt.
  6. Beje, butu malonu jei koks adminas neuzrakintu temos vos jam atsakius i mano papeikima, nes tikrai tingesiu kurti antra tema.
  7. Tavo vardas žaidime: cirkas Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: Tiek daug turiu pasakyti, kad net nezinau nuo ko pradeti. Panaudojau skelbima ne pagal paskirti, gavau ispejima is chatmod'o Arnuxa, skelbimo nebenaudojau, nes kinda supratau, ka padariau. Po kokiu 10 minuciu bunu uzmutintas, kito chatmod'o Axion01, kuriam pasakes, jog jau gavau ispejima, jis teige, kad ispejimu jis neduoda. Hahahaha. Nezinau, arba jus kazkaip susitarkit, duodat ispejimus ar ne? Kodel kiekvienas chatmod'as taiko skirtingas bausmes? Beje, pats Axion01 man atrodo nelabai zino skelbimo naudojimosi taisykles, nes tai ka kuo puikiausiai gali parasyti man i msg, raso i skelbima, o tai tikrai nera informacija, kuria reikia zinoti kiekvienam zaidejui. Įrodymai:http://prntscr.com/lu75hd http://prntscr.com/lu75lh http://prntscr.com/lu75p1 http://prntscr.com/lu76gu Prie karpytu screenshot'u galit nesikabineti, naudoju programa, kuria iskart pazymiu norima teksta. Taip screenshot'as atrodo tvarkingiau ir nereikia pasaliniu chat'u.
×