Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

100 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

DontYouEvenDare

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie DontYouEvenDare

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Prieš, nes ką daryt žaidėjam kurie išsipirkę leidimus ? Ir tai atrodo konkreti nesamonė, jau geriau įdėt jackpot'ą kaip kažkuris minėjo tai bus logiškiau, o kas iš to plugino koks hype'as ? Su gėlytem kazino man asmeniškai įdomesni.
  2. Aš turiu mintyje, kad padaryti atskirą paslaugą ir pigesnę negu Legend. @tiger
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: DontYouEvenDare Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Mano įdėja manau būtų įdėti /fly komandą prie paslaugų pirkimo, kadangi, eina pirkti set'us, spawnerius, hopperius ir visą kitą, tai gana logiška. Detalesnis pasiūlymo aprašymas: Mano manymu reikėtų padaryti, kad /FLY komanda kainuotų 6€ bankiniu pavedimu ir 10€ sms'u ar kažką panašaus, kad atsirastų mažiau donorų, kurie pirktų /fly komandą už daiktus in-game, kadangi didžioji dalis donorų vistiek yra vaikai, o iškur jie gaus tuos 6€ bankiniu pavedimu ?
  4. Šiuo momentu manau aš būčiau už @AlgutisMYLIVISUS, nes manau tikrai normalu, nebuvus ilgą laiką serveryje, normalu paklausti, kas naujo serveryje... Ir jeigu tai yra nesamonių rašymas, tai paaiškinkit, kodėl leidžiami toki skelbimai, kaip kas 1x1, ar dawai su pasiūlymais į pm. Tau būtų palengvėję, jeigu jis būtų parašęs. "Sveiki visi ! Senai buvau serveryje, norėčiau sužinoti kas naujo."
×