Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

98 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

JustDoEdwa

Narys
  • Pranešimai

    72
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėJustDoEdwa

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: (Neatsimenu) Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Manau ateitų pažaist minecrafto visi seni playeriai, ir manau šeip būtų smagu prisimint senus 1.8 laikus. Detalus pasiūlymo aprašymas: Tai manau reiktų padaryt kaip ir antrą mcslime serverio kopiją, kad tik būtų 1.8 versija.Aišku galima ir ant vieno Hosto, bet jau tada gali laginti orginalusis serveris.Žinoma, manau ši idėja tikrai neįsigyvendins, nes gali nepakakti išlaikyti serveriui pinigų.
  2. Tai, kad puse senų žaidėjų cheateriai :DDD
  3. Ne pirmą kartą manau šitam ereliui /me komanda reiktų atimt srr už freepost
  4. Esu siūlės bet sakė mode kad ne.
  5. Tavo vardas žaidime: _YouDeadNow Giriamo asmens vardas žaidime: Niuhalas Už ką giriate: Padeda bėdoje, labai aktyvus nuo ankstaus ryto, draugiškas, malonus ir šeip geras žmogus tikrai vertas ChatModo.
  6. Zdarow ar čia tas pats minedo fanas kur dainavo tegul sudeks??
  7. Tavo vardas žaidime: _YouDeadNow Giriamo asmens vardas žaidime: 666 Už ką giriate:Jis yra nuoširdus, mokantis bendrauti, visada padeda palaiko aktyvumą serveryje. Bei galiu pasakyti jis labai rimtai žiūri į pareigą. Tiesiog tobulas pareigai pagalbai.
  8. Tavo vardas žaidime:_YouDeadNow Peikiamo asmens vardas žaidime: xSpindex Už ką peikiate šį administracijos narį: Tai jo.Vieną kartą jau bovo toks papeikimas, bet truputį pridedu įrodymu.Cheatina ten kur yra raudonai tai tigerio žodžiai ir dar matėt video kai cheaetino anam papeikime.Mano tai paryškinti. Įrodymai: Iš kur jūs čia traukėt, kad būtent jo acc šitas? Pagrįstų faktų nėra.!! Sakyti visi moka, tik va kai reikia kažką daryti - nieks nebemoka.. Ogi iš https://imgur.com/S8WAH73. Tai gal kaimynui xSpindex acc paskolini?Tai gal dar tm į res'us pridedi? @xSpindex, šį kartą duodu žodinį įspėjimą, nes pirmas toks papeikimas. Jeigu antras bus - automatiškai gauni +1įsp. Pats žinai, kad jau turi -1 (^.^).
  9. Tu matai pridėtas tas fatroleplayer prie res Tai aišku, kad jo acc jugi to "ale" savo kaimyno nepirdės prie reso.Sako vienu network naudojasi bet prisikūres acc normaliai.
  10. Čia tas papeikimas ankstesnis kuriam trūko įrodymu
  11. Tavo vardas žaidime: _YouDeadNow Giriamo asmens vardas žaidime: 666 Už ką giriate:Geras žmogutis nors ir jauniausias komandoj, bet tikrai visada padeda nepalieka bėdoje visada stengiasi.Šis asmuo vertas Pagalbos.Be to yra draugiškas malonus moka bendrauti su žmonėm.Yra aktyvus prižiūri čhatą.
  12. @BELARUS Pavaldyk Jai toks kietas tai prasiųsk pažiūrėsim ar rimtas slime05 _youdeadnow 1398 slime10 _youdeadnow 1398 slime15 _youdeadnow 1398 slime20 _youdeadnow 1398 slime30 _youdeadnow 1398 slime40 _youdeadnow 1398 slime50 _youdeadnow 1398 slime60 _youdeadnow 1398 slime70 _youdeadnow 1398 slime80 _youdeadnow 1398 slime90 _youdeadnow 1398 slime100 _youdeadnow 1398
  13. Jūsų vardas žaidime: _YouDeadNow Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ArnasBack Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Jis pas mane statė 100k ir aš jam netyčia nusiunčiau 1m Įrodymai: https://imgur.com/jgJH141
  14. Jūsų slapyvardis žaidime: _YouDeadNow Kam pasiūlymas skirtas(forumui/serveriui): servui Kuo šį idėja bus naudinga: serveris daugiau uždirbs. Detalus pasiūlymo aprašymas taigi žmonės galėtų ieškoti kas galėtų paiimti paslaugą. Jie negalėtų parduoti lemu už pinigus į banką ar kitus projektus bet būtent į slime.
  15. Gal Gali mute dėt jaigu nori.Bet kam jam apgaudinėti jau nepirmas kartas jis čia tai norėjau vaikėzą pamokyt jau daug kas skundžiasi juo.
  16. Tavo vardas žaidime: _YouDeadNow Peikiamo asmens vardas žaidime: xSpindex Už ką peikiate šį administracijos narį: Deda free mute rašo administracijos įžeidinėjimai, bet pats pirmas pradėjo bazarint pirmai per dc paskui per mc chata.Verkia dėl 5m, kuriuos jo merga prapiso ant kaziko pas mūsų su draugu Įrodymai: https://imgur.com/8AhaaJ2 https://imgur.com/v2PqlUG https://imgur.com/qhmGux0 https://imgur.com/LJaakbM https://imgur.com/efe0b3D
  17. Sako leave atėjo visus mano draugus numelžė ir flexino kad 40mil turi ir tu galvoji leavino ir ji dar savo draugo rex klausė kada dėt.Dėjo koki 10 kartų po 10k ir krito tai nžn gal neižinojo kada dėt
  18. Kam tu meluoji pats atėjo ir pradėjo bazarint dėl 5mil XDD Pala aš tai nematau schemo ar yra taisyklėse parašyta, kad negalima statyti tokių ir tokių blokų rese?Tai tada padarykit, kad redstone neitu kast ir pirkti.
  19. @ciga jai kas dar viena pagalba tikrino kas yra po grass.
  20. @tiger @modelt aš jūsų vietoj šitą jau būčiau išmetęs XD
×