Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

53 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

AlkemikasAlkemikas

Narys
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

9 Neutralus

Apie AlkemikasAlkemikas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tavo vardas žaidime: Pofkeeexd Peikiamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREDD Už ką peikiate šį administracijos narį: Free dc banas, pirmas banas sutinku, antras free, tesiog dainavau nieko nepadariau, + 3banas ant discordo bandžiau draugiškai susitart, bet jis kaip nuostabusis adminas bandė parodyti pavyzdį ir pasiuntė na***. Ne, o jei rimtai tai, bachuriukas bando mėgdžioti ciga, bet kaip sakoma buvai kaimas ir liksi kaimas... LMAAAO ESPORTO LYGIO ZAIDEJAS Įrodymai: Matysite loguose.
  2. Tavo vardas žaidime: AlkemikasAlkemikas Peikiamo asmens vardas žaidime: Ph0rkyz, DonSimon Už ką peikiate šį administracijos narį: Free ban discorde. Kažkoks chatmodas DonSimon sau per daug leisdamas mane pirmas pradėjo įžeidinėti, ir poto man pasakė, kad man viskas mane užbanins ph0rkyz ir pradėjo stumti. Įrodymai:https://gyazo.com/111e4a8d781851dd15fb71de782b7ca2
×