Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

48 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

HalfNotPlay

Narys
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Viskas, ką paskelbėHalfNotPlay

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: HalfNotPlay Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Prikeltų pakankamai nenaudojamą žemdirbystę ir gyvūlininkavimą, pridėtų veiklos. Taip pat suteiktų serveriui naujų spalvų, ko dar nematė nei vienas LT serveris. Detalus pasiūlymo aprašymas: Taigi, yra toksai pluginas - EpicFarming, sukurtas Songoda kompanijos, aišku jis kainuoja, bet kaip 10€ tai manau tokiam serveriui ne problema . Jis prideda kelis tokius item'us, kurie gali automatizuoti fermas, tiek augalijos tiek gyvūlių. Pavizdys: Farming rod'as, kurį padėjus susikuria 1 lygio plotelis aplink jį. Ant to plotelio galima sodinti ką tik norit, o derlius automatikšai nusiims ir įsidės į tą Farming rod'ą. Taip pat rod'ą galima ir upgradint (už EXP arba €, bet jeigu įmanoma man atrodo būtų geriau palikt tik EXP) į kitus levelius, pagal kuriuos plėsis ir fermos plotas ir fermos augimo greitis. Daugiau pamatyti galite peržiūrėję šį video: BETO, ČIA IR ČYTŲ NEREIKIA !
  2. Perdaug įsinaglinai Seniai reiškia serveeryje buvai, nes vien tik iš kalbų už tai galima bausti, nes kito būdo sugauti tai veiksme neįmanoma .
  3. Nebus naujovių - nebus užsakymų Perfrazavau.
  4. Jūsų vardas žaidime: HalfNotPlay Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Devon Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: AutoSell kas 25sec Įrodymai:
  5. Jūsų vardas žaidime: HalfNotPlay Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MajamiVegas, deividaskrc Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: PVP Hacks Įrodymai:
  6. Jūsų vardas žaidime: HalfNotPlay Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Karatistas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: AutoSell Įrodymai: https://youtu.be/28FEVZaRsbU Beto, nuimki visus pinigus jam.
  7. Jums čia į tą mcVytunes šūdservį užneša (neprisimenu pavadinimo :/)? Išsijunkit hackus ir neluš taip viskas. PRIEŠ.
  8. Už. Minusų nėra Tiesiog atsinaujintų serveris ir taptų lengvesnė sistemą flag'ams užmesti.
  9. Aš prieš. Jeigu surašyti geresnį AntiCheat'ą (už ką aš būčiau UŽ), tai ant visų pasaulių. Kuo Overworld skiriasi nuo Nether ir kodėl Nether'yje turėtų būti galima cheat'int ?
  10. Jūsų vardas žaidime: HalfNotPlay Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: nojukas, faras123, Spinbotas, MajamiVegas, CoreI5, Deivissxd Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Hackeriai krč Įrodymai:
  11. Tai vą ko jis nenori, kad jo PVP arenoje būtų filmuojama GG
  12. Realiai patarimas negražint, vakar free gavo ~5stack dupintų spawnerių + taisyklėsa paminėta, jog turi pilnas teises atimti pardavinėjamą turtą.
×