Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

103 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

TheRoxx

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėTheRoxx

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: TheRoxx Jus užblokavusio administratoriaus slapyvardis: piXx Už ką buvai užblokuotas: Cheat [warp pvp] Kodėl turėtum būti atblokuotas: nenaudoju nelegalių programų Įrodymai (Privaloma):
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: niiveli Jus užblokavusio administratoriaus slapyvardis: DeadFYou Už ką buvai užblokuotas: res apgaulės Kodėl turėtum būti atblokuotas: neapgaudinėjau tesiog padariau /res tp ir nusitelinau ten pats su ender perl išėjau lauk ir aatsitelino kitas žaidėjas ten jokios apgaulės nebuvo Įrodymai (Privaloma):
  3. bet aš nepgaudinėjau vps nemano resas ir pnš, bentjau būtum užpildęs ban apelecija, o dabar nieko, laukiau kol užpildysi, bet nesulaukiau tai ir užpildžiau unban
  4. jei darai sc ar video tai įrodimai išlieka, beto kodėl nepildei ban apelecijos jei užblokavai?
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: TheRoxx Jus užblokavusio administratoriaus slapyvardis: DeadFYou Už ką buvai užblokuotas: Cheat Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes nenaudoju nelegalių programų, be to tarp vaizdinės medžiagos nesimato jokie cytai. Įrodymai (Privaloma):
×