Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

JibanasAlt

Narys
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie JibanasAlt

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tai ka as sakiau. Zaidejas I fake resa pakviecia ir nuzudu. Uz tokius dalykus reikia banint..
  2. Tai typo galiu kurt fake resus ir killint zmones taip?
  3. Niekas nieko grazinti nepraso. Tik pranesu kad scam resas. O uz scam resus baninama
  4. Jie gauna damage ir nuo zonos . Teisingai. Bet jis scamina zaidejus ir vistiek juos zudo uz max setus
  5. Paraso skelbima . ''NAUJA PVP ARENA SU BEACONAIS!!''. Ateina maxai . Jis juos su opais nuzudo ir istryna resa. Poto taip pat su kitu resu padaro.. Taip mano draugas max'a prarado..
  6. Consoleje aiskiai pamatysit kaip mano draugas PetrasLenkas nuvejo I MGPVP Resa ir mire tenais. Po mirimo Dqrko iskart istryne resa ? Btw paskelbe resas su beaconais ir t.t bet tenais atejes tik pamaciau ji su max setu zudanti zmogus ir iskart istrynant resa. Del cytu as nesuprantu ka jus cia matot .Patikra galiu laisvai praeit.
  7. Jūsų slapyvardis žaidime:JibanasAlt Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime:Dqrko Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:Fake resai. Bando scam Fake Ress Įrodymai:
  8. Jūsų slapyvardis žaidime:JibanasAlt Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime:Dqrko Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?:Fake resai. Bando scam Fake Ress Įrodymai:
  9. Siandien zaisdamas ant savo kito account IGN: KamehaXD . Praradau apie 700k .. Buvo taip.. As nuvejas nuo kompiuterio ir turejas 700k account balance . Grizes Neberadau nei cento.. Pirma galvojau paeme kaskoks draugas ant baerio. Bet pasirodo ne. As esu isitykines , kad kaskas atspejo mano account'o password'a ir apvoge 700k. Jei butu nesunku noreciau kad pasiziuretumete console ir isiaiskintumet kas taip padare.. Aciu uz Laika.
×