Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

126 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Frddiz

Narys
  • Pranešimai

    178
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Frddiz last won the day on Kovas 28 2020

Frddiz had the most liked content!

REPUTACIJA

36 Naujokas

1 Sekėjas

Apie Frddiz

  • Rankas
    Vyresnysis eilinis
  • Gimtadienis 2019.06.14

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Eikit nahui
  • Privilegijos
    LEGEND
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Dalyvauti /warp spalvos.

Paskutiniai profilio lankytojai

829 profilio peržiūros
  1. Kaip kada vyksta, kaip kada ne. Bet kiek buvo nedave, tai tik pareiguno rakto gal 2 kart nedave.
  2. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Povilas , NaParukom Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesamones per skelbima. Tik specialas atsijunge... Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: DogasLT Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skelbimas / Flood. Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Brazilas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Grasina ddos. Įrodymai:
  5. Nu nežinau, diena rašau skelbimus taip, pat kaip ir pas tave fotkei, ir dar niekad negavau mutes
  6. Tavo vardas žaidime: Frddiz Peikiamo asmens vardas žaidime: Weedosas Už ką peikiate šį administracijos narį: FREE MUTE, BUVO JAU 12H Įrodymai: https://prnt.sc/u4ltrl / ( https://prnt.sc/u4lx4a ( ko saves neužsimutinai? )
  7. Kaip galesiu, raktus pasiimti tada nufilmuosiu.
  8. Vardas žaidime: Frddiz Kokią klaidą radote: Kaip pasiemi /pareigunaskey tarkim, tau paraso, kad ji pasiemiai. Bet tu to rakto negauni susibugina... Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Nežinau, mėginkit imti raktus kol nepasiims, visad raktus imu per 3 acc tai pareigunaskey negaunu rakto. Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:-
  9. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ogversion Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesamones per skelbima. Jau nepirmas kartas ir buvo netekes skelbimo jis, bet nepasimoko ir vel nesamones raso. Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: NameCase Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pakviete žmogus i res, kad padarytume masofke. Kaip supratau žmogus turėjo su savim hopperi ir namecase pamates, paeme lava ir sudegino ji. Įrodymai:
  11. Vardas žaidime: Frddiz Jus užblokavo: Patrik Priežastis: Labanaktis Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nežinau, kas čia per dalykas, aš dar miegoti nenoriu. Įrodymai (Privaloma):https://prnt.sc/u1ujbw
  12. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Doctapwnx Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: AntiKB, Aura, Įrodymai: https://imgur.com/a/Ebebdqe ( Pamirsau F3, tai su /seen nufilmavau per nauja. Kad nebuvau atsijunges. https://imgur.com/a/pOsBoZO )
  13. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Baranka Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheat, "ejom 1x1 be cytu" Įrodymai: https://imgur.com/a/ZDJEOZN ( Pamiršau F3, tai čia įkeliu su /seen. https://prnt.sc/u14yio )
  14. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Snarglys420 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Paprašė pakeisti spawner, atėjau ir nužudė. Nespėjau įjungti, kad filmuoti. Įrodymai:
×