Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

133 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 133

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Frddiz

Narys
  • Pranešimai

    178
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Viskas, ką paskelbėFrddiz

  1. Vardas žaidime: Frddiz Kokią klaidą radote: Kaip pasiemi /pareigunaskey tarkim, tau paraso, kad ji pasiemiai. Bet tu to rakto negauni susibugina... Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Nežinau, mėginkit imti raktus kol nepasiims, visad raktus imu per 3 acc tai pareigunaskey negaunu rakto. Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:-
  2. Kaip kada vyksta, kaip kada ne. Bet kiek buvo nedave, tai tik pareiguno rakto gal 2 kart nedave.
  3. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Povilas , NaParukom Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesamones per skelbima. Tik specialas atsijunge... Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Brazilas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Grasina ddos. Įrodymai:
  5. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: DogasLT Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Skelbimas / Flood. Įrodymai:
  6. Tavo vardas žaidime: Frddiz Peikiamo asmens vardas žaidime: Weedosas Už ką peikiate šį administracijos narį: FREE MUTE, BUVO JAU 12H Įrodymai: https://prnt.sc/u4ltrl / ( https://prnt.sc/u4lx4a ( ko saves neužsimutinai? )
  7. Nu nežinau, diena rašau skelbimus taip, pat kaip ir pas tave fotkei, ir dar niekad negavau mutes
  8. Kaip galesiu, raktus pasiimti tada nufilmuosiu.
  9. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ogversion Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nesamones per skelbima. Jau nepirmas kartas ir buvo netekes skelbimo jis, bet nepasimoko ir vel nesamones raso. Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: NameCase Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pakviete žmogus i res, kad padarytume masofke. Kaip supratau žmogus turėjo su savim hopperi ir namecase pamates, paeme lava ir sudegino ji. Įrodymai:
  11. Vardas žaidime: Frddiz Jus užblokavo: Patrik Priežastis: Labanaktis Kodėl turėtum būti atblokuotas: Nežinau, kas čia per dalykas, aš dar miegoti nenoriu. Įrodymai (Privaloma):https://prnt.sc/u1ujbw
  12. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Doctapwnx Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: AntiKB, Aura, Įrodymai: https://imgur.com/a/Ebebdqe ( Pamirsau F3, tai su /seen nufilmavau per nauja. Kad nebuvau atsijunges. https://imgur.com/a/pOsBoZO )
  13. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Baranka Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheat, "ejom 1x1 be cytu" Įrodymai: https://imgur.com/a/ZDJEOZN ( Pamiršau F3, tai čia įkeliu su /seen. https://prnt.sc/u14yio )
  14. Jūsų vardas žaidime: Frddiz Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Snarglys420 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Paprašė pakeisti spawner, atėjau ir nužudė. Nespėjau įjungti, kad filmuoti. Įrodymai:
  15. Nepykit už freeposta bet natasa pats cytini ir kitus keli. https://imgur.com/a/sQWfMhn
  16. Jūsų vardas žaidime: Tetsu Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Biordas, CumFast, Toxxicc-, LaysChes, Po12Pasuk ( Baudėjas jeigu neklystu ). , LiutasKamKam, B1ACKW7D0V. Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Naudoja Skelbima / eme nepagal paskirti. Įrodymai:
  17. Jūsų vardas žaidime: Yukinu Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Tomas456 / EkstazisLTu Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheat. Įrodymai: 0:54 ( Tomas456 kaip ir su speedhack. ) 1:23 ( EkstazisLTu su aura ir speed )
  18. Jūsų vardas žaidime: Yukinu Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Uvasss Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheat. Įrodymai: ( i muzika nekreipkit demesio, disocrde muzika leido kazkas. )
  19. Tavo vardas žaidime: Yukinu Giriamo asmens vardas žaidime: @Passat - @Biordas - @Flonder13 - Už ką giriate: Tiesiog, malonus žmones. Maloniai elgiasi ir šiaip linksmi žmones, paprašai pagalbos, visad padės . Galima paprikolinti su jais, supranta bet koki humorą, kad ir ką berašytum. PAGYRIMUS RAŠAU, NES NĖRA KĄ VEIKTI :x
  20. Tavo vardas žaidime: Yukinu ( Geriausias Qjis draugelis ) Giriamo asmens vardas žaidime: Qjis ( Mano draugelis ) Už ką giriate: LABAI ŠAUNI PAGALBA, TIESIOG MYLIU AŠ JI. IR NORĖČIAU PADĖKOT JO TĖVAMS, KAD TOKĮ VAFLI SUGEBĖJO PAGIMDYTI sėkmės vafli. AČIŪ UŽ DĖMĖSI
  21. Vardas žaidime: Yukinu Kokią klaidą radote: /rank Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Parašai /rank ir meta, kad generolo rank kainuoja 300k. bet pasikėlus į seržantas ir tada parašius rankup rašo, kad reik 350k. Ir dar nežinau ar čia klaida ar ne. Bet paspaudus ant generolo rank rodo, kad gauni diamond set ir iron sword. Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video: Kad generolas kainuoja 300 parašius /rank https://prnt.sc/rli3xk ) ( Kad generolas kainuoja 350k parašius /rankup https://prnt.sc/rli3pj ). /kit generolas ( IRON SWORD ) https://prnt.sc/rli4fc
×