Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

107 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 107

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Marc1us

Narys
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėMarc1us

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Marc1us Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Forumui Kuo šį idėja bus naudinga: Na tiesa sakant galvoju žaidėjams patiktų jeigu vietoj šiukšlines pridėjus vieną tema apie "Temines diskusijas". Galima būtų pašneketi apie krepšinį futbolą ir t.t. O grįžus prie naudos žaidėjai galėtų padiskituoti apie tuos pačius žaidimus mc, lolas, cs go ir t.t. Žmones galėtų labiau bendrauti šiame serveryje ir kelti diskusijas. Galima iš tiesų šiukšlinę ir palikti jeigu ji bent kiek atneš naudos ne diskusijom, o kitoms temoms. Detalesnis pasiūlymo aprašymas: Vienu žodžiu butu tema "Temines diskusijos". Joje būtų suskirstyta temos - Krepšinis, Filmai/TV,Žaidimai ,Aktualios temos pvz diskutuojama iš gyvenimo situacijų ar kažko. Prie to pačio sumažėtų pačiame serveryje klausimų Pvz - Pasiūlykit gerų filmu ir t.t. Taipogi, galėtų būti tema mokslai ir t.t. Galėtų žmonės vieni kitiems padėti apie namų darbus ir programavima ir kt.
  2. Ideja gera, bet nieks nesiims jos igivendinti nes administratoriai bijo darbo viskas nori, kad lengvai pasidarytu. Bent paieskotu, o jeigu tai neimanoma tegunie, bet kadangi ideja galbut yra imanoma (Nezinau reiktu pasidomet). Bet adminai TYNGI tiesiog nueina paskaito pamato sunku pyst pyst paspaudzia ant apklausos NE ir vel hujarina laimingi. (Uz tiesa nepykstam) begale naudingu pasiulymu nugaravo perniek vien del jusu neprieziuros ir tinginystes.
  3. Visiskai uz jeigu man reik 6 resu noriu hatos shopo xp fermos pardavinet resus ir pns, o vienam acc gali but 2 susikuriu antra pyst 4 resai, o daugiau kurtis nebeleidzia nes 2 max is vieno ipo. Tai, kad cia pagalbom zjbs sedet su dahuja resu tai nereiskia, kad paprastiem zmogeliam irgi ahujenai.
  4. Aš prieš užtenka vieno poto uždėsi adminą susipyksit nesamonių pridarys ;/
  5. 50/50 Sakau uz vien delto, kad pagyvintu serveri ir butu daugiau zmoniu jame, bet tuo paciu sakau ir ne ;D Nes Slime ekonomika tiesiog ristusi zemyn kadangi visi naujokai prisimtu tu paskolu ir fermu dahuja saibu prisimtu ir t.t ka kalbet per kitus kompus ip ir kt.
  6. Kaip tik manau bus viena is naudojamu skilciu delto nes. Galima padiskutuoti apie mokslus paklausti viens kitu ir pns. Ypac apie filmus kaip ieskai geru filmu zymiai forumo aktyvumas pakiltu.
  7. Na jo man ir butu faina jeigu taip padarytu.Galetume sekti diskusijas pažiureti gal kas filmu pasiule ar žaidimu
×