Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mafijos Bosas

Narys
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

10 Naujokas

2 Sekėjų

Apie Mafijos Bosas

  • Rankas
    Narys
  • Gimtadienis 2013.12.20

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    ғᴜᴛʙᴏʟᴀs
  • Privilegijos
    ᴋᴏʟᴋᴀs ɴᴇʀᴇɪᴋᴀʟɪɴɢą
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    sᴘᴏʀᴛᴜᴏᴛɪ sᴀʟėᴊᴇ

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų vardas žaidime: smailiukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Pofkeeexd Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: čyteris Įrodymai:
  2. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Samperis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasiną kad nulauš man internetą kitaip sakanat ddos atakomis grasina tipo kad uždossins manę ir taip toliau bet čia ne pirmas kartas su tokiais bairiais Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: TheLuksxc Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Lempinis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Man toks žaidėjas vardu dzyga parašė kas 1v1 be čytų /msg theluksxc ir parašė lempinis man kad eisim be čytų ir isai juos įjungė ir aš miriau ar būtų galimą atgauti max setą Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Samperis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasiną kad nulauš man internetą kitaip sakanat ddos atakomis grasina tipo kad uždossins manę ir taip toliau Įrodymai:
  5. tu ne adminas nesikišk aš laukiu @tiger @modelt
  6. neatmazink seniuk prisidirbai paliekam sprest administracijai aukštesniem
  7. Tavo vardas žaidime: TheLuksxc Peikiamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREdd Už ką peikiate šį administracijos narį: viskas prasidėjo nuo to kad parašiau kad filmuoju čytus ir isai man parašė tavę irgi nufilmavau nors su optifine sėdžiu ir paskui užmutino už skelbimo nesilaikymą o net neturiu paslaugos ir paskui pakeitė mute 2 h už administracijos ižeidinėjimus Įrodymai:
  8. Tavo vardas žaidime: TheLuksxc Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: izeidineja per discord raso kad as toks ir anoks tipo durnas ir taip toliau is nieko uzsivede zmogus rasinet debilas as ir taip toliau Įrodymai:
  9. Prieš tikrai nesamonė prisižiūrėja to mcvytunės
  10. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: samperis - samperisz tai baninkit jo kitą acc samperisz tai jau nepirmas kartas vakar grasino Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: rašė isai per šita acc bet vakar gavo baną už grasinimus tai vėl skudžiu jo kitą account'ą jo kitas acc yra samperisz nes isai man vėl pradėjo grasinti Įrodymai:
×