Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mafijos Bosas

Narys
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėMafijos Bosas

  1. Jūsų vardas žaidime: smailiukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Pofkeeexd Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: čyteris Įrodymai:
  2. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Samperis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasiną kad nulauš man internetą kitaip sakanat ddos atakomis grasina tipo kad uždossins manę ir taip toliau bet čia ne pirmas kartas su tokiais bairiais Įrodymai:
  3. Jūsų vardas žaidime: TheLuksxc Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Lempinis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Man toks žaidėjas vardu dzyga parašė kas 1v1 be čytų /msg theluksxc ir parašė lempinis man kad eisim be čytų ir isai juos įjungė ir aš miriau ar būtų galimą atgauti max setą Įrodymai:
  4. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Samperis Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: grasiną kad nulauš man internetą kitaip sakanat ddos atakomis grasina tipo kad uždossins manę ir taip toliau Įrodymai:
  5. Tavo vardas žaidime: TheLuksxc Peikiamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREdd Už ką peikiate šį administracijos narį: viskas prasidėjo nuo to kad parašiau kad filmuoju čytus ir isai man parašė tavę irgi nufilmavau nors su optifine sėdžiu ir paskui užmutino už skelbimo nesilaikymą o net neturiu paslaugos ir paskui pakeitė mute 2 h už administracijos ižeidinėjimus Įrodymai:
  6. tu ne adminas nesikišk aš laukiu @tiger @modelt
  7. neatmazink seniuk prisidirbai paliekam sprest administracijai aukštesniem
  8. Tavo vardas žaidime: TheLuksxc Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: izeidineja per discord raso kad as toks ir anoks tipo durnas ir taip toliau is nieko uzsivede zmogus rasinet debilas as ir taip toliau Įrodymai:
  9. Prieš tikrai nesamonė prisižiūrėja to mcvytunės
  10. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: samperis - samperisz tai baninkit jo kitą acc samperisz tai jau nepirmas kartas vakar grasino Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: rašė isai per šita acc bet vakar gavo baną už grasinimus tai vėl skudžiu jo kitą account'ą jo kitas acc yra samperisz nes isai man vėl pradėjo grasinti Įrodymai:
  11. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: samperis jo kitas acc yra samperisz Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: žaidėjas vardu samperis man vakar grasino ddos atakomis tai jau ne pirmas kartas Įrodymai:
  12. taigi tau rašė kad nelegali veiklą yra uždraustą
  13. Jūsų vardas žaidime: dainotukas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Crow Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Atėjau į jo kazino sugalvojau pastatyti 15 tūkstančių ir aš jam juos pervedžiau ir isai neparašė į chatą ten dainotukas 15k ir net nepastatė žolių Įrodymai:
  14. pinigai gražinti galimą rakinti temą
  15. aš norėčiau kad man būtų gražinti pinigai jei būtų galimą
  16. nu seni taip nerašiai nemeluok jeigu ką bandai nusimazint
  17. Tavo vardas žaidimą: martynas2000 Giriamo asmens vardas žaidime: DonSimon Už ką giriate: Taigi giriu DonSimon už tai kad esa labai geras dėde visada padeda serverio žaidėjams niekada neatstums tavęs kaip tau reikia pagalbos t.y padeda ir man prižiūri tvarką chatę aš taip manau isai vertas aukštesnių pareigų mc.mcslime.lt projekte . pasirašo dėdė Martynas
  18. Jūsų slapyvardis žaidime: smailiukas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Deucalion, anbason, mr_2506_mr Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Naudoja neleistinas programas serveryje o aš prieš čyterius esu Įrodymai:
×