Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

4 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

robotas258

Narys
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėrobotas258

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Rokas_Saab Jus užblokavusio administratoriaus slapyvardis: ciga Už ką buvai užblokuotas: nežinau paklauskit pas jį Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes Free ban Įrodymai (Privaloma):ikelsiu
  2. Ciga teisybę sakiau. O ką pyksti? Gal ir tavo tokia pati kad čia taip su reikšminį?
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: Rokas_Saab Jus užblokavusio administratoriaus slapyvardis: Axion01 Už ką buvai užblokuotas:Ale cheat naudojau. Bet įrodymų administracija nepateikia kaip paprašiau. Beto ban gavau pvp metu ir praradau hero kit. Ir jis man parašė kad jam viskas dzin nes jis girtas tai manau jeigu girtas esi tai nesijunk į serverį ir nedaryk nesąmonių. Beto dar rašau postą iš kito acc nes mano ta acc Rokas_Saab užblokavo Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes manau kad man jis keršija ir nori kad leisčiau eurus ant unban nes turiu hero. Įrodymai (Privaloma):
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: Rokas_Saab Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Axion01 Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: nes jis manau man keršija ir deda ban kad tik pirkčiau unban. Turiu hero beto privilegija. Ir jis pats prisipažino kad buvo girtas, tai manau jeigu esi neblaivus tai nesijunk į serverį ir nedaryk nesąmonių Įrodymai:
×