Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

0 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 9

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Pitakai

Narys
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėPitakai

  1. Tavo vardas žaidime: yawtuber Peikiamo asmens vardas žaidime: liutka255 Už ką peikiate šį administracijos narį: Stovejau fermoi afk, iskart po restarto pirmas prisijunges i ferma, ir pas mane labai greit krito mobai, liutka255 uzpavidejo ir nutelino mane i /spawn O dabar isviso net nekrenta, o kad nrml kristu, man dbr reikia stoveti visa diena. Įrodymai:
  2. Tai krč po restarto pirmas prisijungiau į ferma, ir tada pas mane labai gerai krito creeperiai, o liutka užpavidėjo ir mane nutelino į spawną, kad greitai nekristu creeperiai...
  3. Krč matau kad "durnas" esi ir nieko nesupranti apie fermas. @modelt papasakok jam kaip turesi laiko
  4. Aš už, tai bus papraščiau ir greičiau
  5. Jūsų vardas žaidime: Meduza Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Nikotinas, _Lemson_ NesJebat Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Bande scaminti su duobe, kadangi as negaliu uzsimusti, jie stovejo apacioj ir bane mane nuzudyti, bet kadangi as spejau krisdamas parasyti /pvp ir isjungti pvp jie manes nenuzude. Įrodymai:
  6. Išpradžiu pildyk pagal anketą Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
  7. Tavo vardas žaidime: Meduza Peikiamo asmens vardas žaidime: DonSimon Už ką peikiate šį administracijos narį: Tiesiog stovejau afk rese, skelbiau, kas turit parduoti spawnerius ir pnš. ir pyst žiuriu DonSimon iš niekur niekur rašo man i /msg tipo patikra ir pnš. aš atsisakiau patikros, nes nežinojau už ką jis man tą patikrą daro. Paklausęs jo jis nieko neatsakė. Čia turbut dėl to, kad jį vakar įžeidžiau ar kažką panašiai, nors pats pradėjo jisai spaminti, ir man tai nepatiko, parašęs aš jam, kad nespamintu, jis man parašė neaiškink ir nuo to viskas prasidėjo Tai vat norėčiau sužinoti už ką patikra ir norėčiau gauti unbaną Įrodymai:
  8. Gerai rakinkit temą neužpi** nusipirkau aš tą unbaną.
  9. Ir jeigu Jisai dėjo patikrą už vakar kad prieš visą serva aš jį "paduxinau" tai ne mano bėdos. kaip ir minėjau jisai pats pradėjo.
  10. Iš lempos patikrą tai aišku kad atsisakiau, nes net nežinau už ką patikra...
  11. Bet aš net neejau pvp nieko nedariau, pist patikrą šove.
  12. Atsisakiau patikros, nes nežinau už ką man jį skirta, suprasčiau bučiau ėjas pvp, butu kitas reikalas, o aš stovėjau savo rese ir skelbiau kad superku spawnerius. ir tu man i msg parašei kad darai patikrą. TAI WTF? už nieka patikra...
  13. Tavo vardas žaidime: Meduza Giriamo asmens vardas žaidime: Ciga - Balandėlis Už ką giriate: Visada padėda, atrašo į /msg ne taip kaip kiti Ir šeip mldc bachuriukas
  14. Anketa: Jūsų slapyvardis žaidime: Yawtuber Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Lengviau galetumete parduoti cactusus/gunpowder ir visa kita. Detalus pasiūlymo aprašymas: Pvz paemus koki nors iranki ir paspaudus ant chesto galetu iskart parduoti visą chestą, nereikėtu paiiminėti į rankas ir rašyti /sellh. butu greičiau ir patogiau.
  15. Jūsų slapyvardis žaidime: Yawtuber Kokia klaidą radote: Parašyta " Išmadlos " Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:
  16. Pats gausi baną už čytus Ir kažkaip nesimato kad jis tave apscamino.
  17. Patarčiau visu pirma užpildyti anketą pagal šabloną, nes atmes nusiskundimą. Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų slapyvardis žaidime: Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai:
×