Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

83 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 105

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Freaky

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie Freaky

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. @ciga malonu sulaukti konkretesnio Ir išsamesnio atsakymo. iškart matosi jog esi labiau subrendęs žmogus ? aš visą tai ir pats buvau išsiaiškinęs tiesiog su skelbimu daug efektyviau. Tai manau užtenka ginčytis dėl šios temos. ?
  2. Irgi atrodo jog parašai ir iškart atsiliepia. Patys sėdit su privilegijom užlenkę ? sakau iš savo pusės sunku tuos bronze/gold prisišaukti ☺️ Nu bet jeigu taip jums mielai parašysiu ❤️❤️
  3. Nelabai suprantu tavo rašymo tikslą. Reikia leidimo?
  4. Pataisyk jeigu klįstu. Bet ar tai ne max rank? Tai reziumė tame, kad didžiąją žaidimo dalį turi praleisti ieškodamas tų vadinamų aplinkkelių? Tai parašysiu kitaip. Naujas žaidėjas atsidaręs shop'ą net negali jo reklamuoti nes neturi nė vienos komandos. Jis net negali įdėti skelbimo jog kažką parduoda. Vienintelis jo pasirinkimas įdėti į aukcioną 10 daiktų. Kuriuos turbūt galėtų pastoviai papildyti čia kaip ir nėra problemos. Bet jam tarkim reikia nusipirkt "string" ir jo niekas aukcione neparduoda. I chata neraso jog tam ir tam shope jo yra. Vienintelis variantas pirkt iš serverio ir permokėt nes jis juk pats negali pasiklaust kas parduoda. Negali pirkt itemu negali plėstis, negali plėstis neuždirba pinigų. Neuždirba pinigų neuzsikelia rank. Neuzsikelia rank neturi /eme. Kaip ir paprasta. Tai kaip ir viskas įmanoma taip kaip yra. Bet juk būtų daug paprasčiau. Jeigu būtų kitaip. Kaip ir minėjau chato pagalba būtų daug lengviau plėstis, tobulėti ir komunikuoti. ?
  5. Jūsų slapyvardis žaidime: Freaky Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Tuo, kad padės lengviau komunikuoti žaidėjams kurie neperka paslaugų. Detalesnis pasiūlymo aprašymas: Mano pasiūlymas būtų padaryti komandą /skelbti prieinama ir paprastiems "mirtingiesiems", kurie neperka paslaugų. Iš mano pusės tai yra nesąžininga kai dėl paprastos komunikacijos stokos turi ieškoti kažkokių tai aplinkkelių prašyti kito, kad įdėtų skelbimą, kurio dažniausiai žmonės dykai ir nededa ar tai dėti į aukcioną daiktą pakeistu pavadinimu jog nusipirktai pora stack "string"... Jeigu bijot dėl to keliamų padarinių kaip vaikučių floodas ir t.t. manau puikus sprendimas dėl to būtų suteikti šią komandą tiesiog uzsikėlus didesnį "rank". Ir dar gi visai neseniai Chatmodus turėjo papildyti nemažas skaičius žmonių kurie turėtų tikrai susitvarkyti su didesniu srautų žinučių.?
×