Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

37 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mooa

Narys
  • Pranešimai

    75
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    6

Viskas, ką paskelbėMooa

  1. Tavo vardas žaidime: _Mooa_ Peikiamo asmens vardas žaidime: M0dii Už ką peikiate šį administracijos narį: Įrodymai: Prisižadėjo nusiimt ir sau uzrakino tema, nes problema “ispresta” Vis dar naudoja reakcijas, o as ju neatgavus:(
  2. Tavo vardas žaidime: Mooa Peikiamo asmens vardas žaidime: M0dii Už ką peikiate šį administracijos narį: Sv, gal prieš savaite administratorius M0dii discordo pagrindiniame kanale atėmė iš manęs reactionus, po 3 kartų prašymo ir klaupimosi ant kelių bilietuose pagalbos nesulaukiau..... O dievai švenčiausi padėkite ir gražinkite man reakcijas ;((((((;’(((:).)/)).(((:(((( Įrodymai:
  3. Imagine taip susireikšmint dėl dviejų kartų, kai uždėjau reakcijas. Bet yeah, jei ir pats nusiimi, tai neturiu prie ko prisikabint daugiau. Galite rakinti tema;—)))
  4. tavo sudėtos reakcijos ant kito žmogaus žmogaus žinutės mano sudėtos reakcijos ant tavo žinutės. tai gal ir sau nusiimk, nes iš tavo pusės irgi floodinimas aiškiai matomas ir dar kalbant apie mandaguma ;))))))
  5. Ta prasme neprivalai?? Tai atsakyk už savo žodžius ir neskleisk dezinformacijos
  6. O ir šiaip ddosais grasino visai kitas žmogus, TAI VA PRAŠAU PATEIKTI ĮRODYMUS, KAD BŪTENT JIS GRASINO!!!!!
  7. Šiaip kaip naujam žaidėjui galėjai bent įspėjimą duot, gi atėjęs ką tik į serverį, tai nespėjo su taisyklėm susipažint ir iškart baną gavo vargšelis;—((((???
  8. @wpangegameswww kiek tau sumokejo uz pagyrima??
  9. Na, Dovis parašė, kad netyčia pervedė pinigus ne tam žmogui ir tu dabar nebegražini jam, tai aš kaip ir privalėjau padėt žmogui, argi ne?:) o už nelegalią veiklą tai dabar būsi nubaustas..?
  10. whoops.. Pildyk pagal nusiskundimų anketos šabloną. Nusiskundimų anketos šablonas: Jūsų vardas žaidime: Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įrodymai: ATMESTA.
  11. o koks skirtumas zaidzia ar ne......... izeidinet vis tiek negrazu..........?
×