Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

114 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Obuoliukas

Narys
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėObuoliukas

  1. Kaip ir minėjo axion, yra auto text'as, kitaip keybinderis. Prieš.
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Obuoliukas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Gal ir nenaudinga, bet galėsim pažiūrėti kiek ištikro šiom dienom galim surinkti online Detalesnis pasiūlymo aprašymas: Padidinti serverio žaidėjų slot'ų skaičių.
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: Obuoliukas Skundžiamo žaidėjo slapyvardis žaidime: patrijotas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Įžeidinėja Įrodymai:
  4. Atsiemu kaltinimus, žmogus suprato savo klaida. Dėl ne full ss irgi sorry, pamiršau f2, tik su lightshot pasidariau.
  5. Kaip matau, daug kas siūlo skyblock, skyblock irgi gali rasti vos ne kiekviename serveryje, nekalbu apie LT. Aišku nieko prieš neturiu skyblock, bet senas ir pabodęs minigame ar kaip čia ji pavadinti reikia. Bet šeip už įdėja esu už, kadangi trūksta veiklos.
  6. Šioje temoje numesiu pora gražių avatarų : MERGINOS SU MAŠINOM MERGINOS Pamėtyčiau ir daugiau temų, bet nežinau ar jums patiks, tai balsuokit, kieki irgi maža mečiau, jei reik panašių PM.
  7. Kaip ir minėjau čia pabandymui, kita karta įkelsiu jei patiks kažka tipo su 2pac, gang sh*t ir pnš.
×