Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

133 iš 133 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 133

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Tu Achuiel?

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie Tu Achuiel?

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: barzdo4ius/lopzirnis Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Maziau resu ir daugiau vietos kitiem zaidejams Detalus pasiūlymo aprašymas: Tai kaip as esu keliautojas per visokius biomus ir labai daznai matau visokius resus zmoniu kurie senai buvo prisijunge ir tie resai nera naudojami ir buna dazniausiai 50x50 tai as manau kad jei zmogus neprisijunge i servery 2-4sav tai butu jo resai istrinti nes pvz as jieskau grazios vietos namui naujam ir visur prie graziu vietu resai nenaudojami ir zmones neprisijunge yra ilgai. Ačiū tiem kas turejo laiko perskaityt mano pasiulyma.
  2. Jūsų vardas žaidime: barzdo4ius Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Marwel Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: tai skelbe skelbima kad fixina item uz rep + tai man reikejo fix nusitelinau ismeciau itemus pastovejo afk ir isejo is srw ka daryt daba nezinau nes del jo nukentejau be maxu matos zmogus turi golda ir naudojasi juo kad sceminitu ir zinau kad yra dar del jo nukentejusiu tik nesiskundzia Įrodymai: turiu video bet ustrigo ant to laiko kaip nustielinau
×