Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

140 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Modis_Good

Narys
  • Pranešimai

    64
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Modis_Good last won the day on Liepa 31 2019

Modis_Good had the most liked content!

REPUTACIJA

17 Naujokas

Apie Modis_Good

  • Rankas
    Narys
  • Gimtadienis 2005.12.20

Profilio informacija

  • Lytis
    Nenustatyta

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tavo vardas žaidime: Martis03 Peikiamo asmens vardas žaidime: DoviiLTU Už ką peikiate šį administracijos narį: davė baną už įžeidinėjimus 3 dienom tai kiek supratau turėtų but mute? Įrodymai:
  2. dabar aš tau paaiškinsiu lietuvių kalba gali tu nekišt savo nosies? kur nereik nes jau atsibodai su tais savo įsikišinėjimais?
  3. Vardas žaidime: Modis Jus užblokavo: M0dii Priežastis: Čhytinimas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Norėčiau sužinot už ką baninai kad net pvp nėjau Įrodymai (Privaloma):
  4. Jūsų vardas žaidime: Modis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: NaParukom runceafk Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Pradedam nuo to kad žaidėjai nesilaiko skelbimo taisyklių norėčiau kad būtų atimtas skelbimas žaidėjui NaParukom nėra dar 00:00 kad nuo tokios valandos gali rašyt ką nori bet tokios valandos dar nėra ir isai per daug įsijautė į vaidmenį savo Įrodymai:
  5. Tavo vardas žaidime: Modis Peikiamo asmens vardas žaidime: [V.PAGALBA] _Mooa_ [PAGALBA] DoviiLTU Už ką peikiate šį administracijos narį: Šitie 2 veikėjai nesiskaito su žodžiais įžeidinėja atėjau /res tp -casino ir pradėjo įžeidinėt
  6. Tavo vardas žaidime: Modis Peikiamo asmens vardas žaidime: [V.PAGALBA] Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: Vos tik atėjas į serverį pamačiau kad axion atlokavo žaidėja RegisCz man labai įdomu kodėl isai dalina visiem free unban'us nes tai yra jo draugelis Regis tai isai t.y Axion01 ta regį visada ištraukią iš bėdos
×