Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

81 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Bolekinass

Narys
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie Bolekinass

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jokiu irodymu nera kad as hack ir nerbus is oro bana dejo....
  2. Vardas žaidime: Bolekinas Jus užblokavo: ERVIN666 Priežastis: raso jog uz cheat bet buvo taip kad mes kovojom ir jis atsitelino pas mus ir papuole tiesiai I kovos lauko ir iskarto krito tai truko gal puse sekundes ir sako hackeriai esam ir dejo ban bet jokiu irodymu nera ir cia tikrai nelogiska jog jis sakytu kad mes havkai nes nu realiai iskart atsitelines krito.. Kodėl turėtum būti atblokuotas: nes jokiu hacku nenaudojau ir gavau free 7dienu bana ir noriu pamatyti irosymus jog as chytinau... Įrodymai (Privaloma): NORIU IRODYMU NES AS TIKRAI NECYTINAU IR JIS PER PUSE SEKUNDES TIKRAI NEGALEJO APTIKTI KAZKOKIUS TAI CHYTUS..cya
  3. Jūsų vardas žaidime: Bolekinas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Lolistas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Norejau parduoti resa kokas ir ejau pirmas o jis gaves resa pabego nedaves sutartu 65k ir veliau iskickino is reso ir neatrase I pm tai noriu atgauti resa aba savo money 65k Įrodymai:
×