Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

6 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 5

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

SmOGasS

Narys
  • Pranešimai

    77
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie SmOGasS

  • Rankas
    Narys
  • Gimtadienis 2002.04.16

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Bazarint
  • Privilegijos
    Joks
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    But kaltu.

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Tai supratau,as tai apie kita galvojau.Nera unbano viskas.
  2. Vardas žaidime: Smogas Jus užblokavo: Passat Priežastis: Bandziau arenoje kazka nuzudyt ir tada pabegau i saugia zona ir tada buvo eventas po evento is niekur gavau bana. Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes tarp cyteriu trankant mane kazkaip ir uzbanino,nezinau kodel ? Įrodymai (Privaloma):
  3. HE HE BOY ANT KITO ACC CHEATINAI
  4. Jūsų vardas žaidime: Smogas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Atkociuks Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: cheat Ir paziurekite 2:01:19 laika ant kito acc irgi cheatas. Įrodymai:
  5. Jūsų vardas žaidime:Smogas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: MasterYi Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Cheatina ir streamina Įrodymai:
  6. @tort926 Man net tokia mintis nekilo i galva.
  7. @SuperGoldTu pats pagalvok krw pildytum anketa ir sakytum ta pati. Ar reikia det visam laikui BAN. Del kito acc pritariu bet ar netgi negalima det panasaus NICK ? HMM
  8. Ai dar is draugo skinas nick M3sk1niukas tai ten tipo tavo skinas ? Jisai vaiksciojo su tokiu skinu.vIr as uzsidejau as daug skinu keiciau per si laika.Su draugu bazarinom per dc.Dejaus ant prikolo skinus visokius ir nick Ciga_ taip persivadinau ant prikolo ir turejau gaut visalaika ban ? Gaut ir dar ne ip cia banas.
  9. Jūsų vardas žaidime: Smogas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Ciga Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Nuo kada nelegalu pasidaryti cigos name. parase man jis,msg apsimetinejimas administracija netgi mes su draugu zvengem per dc ant bairio dejaus as jo nick ir delto visalaika ban turejau gaut ? Nieko nesuprantu ir dar aiskiai prie nick mano parasyta platinum. Oprie cigos ADMIN. BAN. Įrodymai:
  10. Jūsų vardas žaidime: Smogas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: daun,DejauSkersa. Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: aura antikb. Įrodymai:
  11. Ir tiesiog kad nufilmuot ir dar spawner pavoge Nagliukas1.
  12. Ir dar tam video matosi scam kaip spawnerius pavoge
×